Povezane vesti
Već 32 godine — srce i sećanja zauvek uz BK!
Telegraf pre 8 sati
U Almatiju, u dalekom Kazahstanu, već 32 godine za redom organizuje se dirljiv susret nekadašnjih studenata BK Univerziteta, tadašnje Akademije za trgovinu i bankarstvo "Janićije i Danica Karić", koji su pre više od tri decenije studirali u Peći… »
U dalekom Kazahstanu organizuje se dirljiv susret nekadašnjih studenata BK Univerziteta: Već 32 godine — srce i sećanja…
Blic pre 9 sati
U Almatiju, u dalekom Kazahstanu, već 32 godine za redom organizuje se dirljiv susret nekadašnjih studenata BK Univerziteta, tadašnje Akademije za trgovinu i bankarstvo „Janićije i Danica Karić”, koji su pre više od tri decenije studirali u… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest ispred DIF-a u Novom Sadu: Širom Srbije večeras okupljanja zbog policijske brutalnosti, poništen stari konkurs za izbor članova REM-a
Nova pre 21 minutajoš 45 povezanih

Studentkinja koju je policija ispred DIF-a udarila štitom u glavu ima potres mozga
Radio 021 pre 9 minutajoš 75 povezanih

Jednoglasno! Poništen stari konkurs za izbor članova Saveta REM: Očekuje se da nakon rasprave bude glasanje za raspisivanje novog konkursa
Blic pre 27 minutajoš 18 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Milana Radoičića i 19 Srba zbog navodnog ratnog zločina
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih