Povezane vesti

Tepić: Akcija policije ispred novosadskog DIF-a najgora do sad, studentu su razbili zube

Tepić: Akcija policije ispred novosadskog DIF-a najgora do sad, studentu su razbili zube

N1 Info pre 2 dana
Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP), za N1 je navela da su slike iz Novog Sada, ispred DIF-a "užasne i najbrutalnije do sad, po receptu Lukašenka". "Prvi put sam videla krv, na pola metra od mene je bio student koji je do tada… »
Tepić o akciji policije u Novom Sadu: „Po receptu Lukašenka, studentu su razbili zube“

Tepić o akciji policije u Novom Sadu: „Po receptu Lukašenka, studentu su razbili zube“

Nova pre 2 dana
Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP), navela je da su slike iz Novog Sada, ispred DIF-a "užasne i najbrutalnije do sad, po receptu Lukašenka". "Prvi put sam videla krv, na pola metra od mene je bio student koji je do tada… »
Tepić tvrdi: Opasnost zbog Crpne stanice

Tepić tvrdi: Opasnost zbog Crpne stanice

Radio 021 pre 2 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić tvrdi da i dalje postoji rizici u vezi sa crpnom stanicom NGC1, jer, po njenim rečima, nije izgrađena kako treba. Ona tvrdi da je postrojenje u riziku od eksplozije zbog povišenih koncentracija… »
„Novosadska crpna stanica NGC1 i dalje u riziku od eksplozije, gradonačelnik zataškava“

„Novosadska crpna stanica NGC1 i dalje u riziku od eksplozije, gradonačelnik zataškava“

Nova pre 2 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin nije se danas pojavio ispred Crpne stanice za prečišćavanje otpadnih voda i kanalizacije NGC1, gde ga je pozvala Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić koja je ponovila da i dalje postoji… »
Tepić (SSP): Novosadska crpna stanica NGC1 i dalje u riziku od eksplozije, gradonačelnik zataškava

Tepić (SSP): Novosadska crpna stanica NGC1 i dalje u riziku od eksplozije, gradonačelnik zataškava

Novi magazin pre 2 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin nije se danas pojavio ispred Crpne stanice za prečišćavanje otpadnih voda i kanalizacije NGC1, gde ga je pozvala potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić koja je ponovila da i dalje postoji… »
Mićin se nije pojavio ispred crpne stanice, Tepić kaže da je NGC1 i dalje u riziku od eksplozije, da gradonačelnik…

Mićin se nije pojavio ispred crpne stanice, Tepić kaže da je NGC1 i dalje u riziku od eksplozije, da gradonačelnik…

N1 Info pre 2 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin nije se danas pojavio ispred Crpne stanice za prečišćavanje otpadnih voda i kanalizacije NGC1, gde ga je pozvala potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić koja je ponovila da i dalje postoji… »
Tepić pozvala gradonačelnika Novog Sada da sa njom i medijima obiđe glavnu crpnu stanicu

Tepić pozvala gradonačelnika Novog Sada da sa njom i medijima obiđe glavnu crpnu stanicu

Danas pre 3 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić pozvala je gradonačelnika Novog Sada Žarka Mićina da zajedno sa njom i novinarima obiđu glavnu crpnu stanicu (NGC1) u tom gradu, kako bi gradonačelnik pokazao da je „sve super kao što… »

Vesti dana »