Povezane vesti
Janis Sferopulos: Kada me pitaju Beograd ili Atina, uvek kažem - Beograd
Euronews 28.04.2025
Grki stručnjak Janis Sferopulos dao je intervju za "Euro insajder" podkast gde je govorio o raznim zanimljivostima - životu u Beogradu, Crvenoj zvezdi i treniranju Miloša Teodosića, a imao je i po neku lepu reč da kaže i za stratega Partizana - Željka… »
Sferopulos iskreno: Ja sam polu-Srbin, Željko najbolji među nama
Sport klub 28.04.2025
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos pričao je o tome koliko je zavoleo život u Srbiji, a dotakao se i odnosa sa Željkom Obradovićem. Od dolaska u Beograd, grčki stručnjak ušao je u srca velikog broja simpatizera crveno-belih. Dobrim rezultatima na… »
Sferopulos: Željko je najbolji među nama! (video)
Sportski žurnal 28.04.2025
Trener crveno-beli je istakao da je sad polu Srbin. Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos govorio je u podkastu "Juro Insiders" o brojnim temama iz trenerske karijere. Posebno je istakao poštovanje prema Željku Obradoviću. Dok se bliži kraj njegove druge… »
Sferopulos: "Svi znamo da je Željko najbolji među nama"
Sportske.net 28.04.2025
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos govorio je u podkastu "Euro Insiders" o raznim temama svog poziva, između ostalog i poštovanju prema Željku Obradoviću. Uskoro će se navršiti druga sezona Janisa Sferopulosa na klupi Crvene zvezde. Ne puna… »
Vesti dana »

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana