Povezane vesti
'Jednako su grešni kao i mi': Kako je film 'Konklava' pružio uvid u izbor za papu
BBC News pre 11 sati
Zasnovan na bestseleru Roberta Harisa, ovaj film nominovan za Oskara zamišlja šta se dešava iza kulisa tog tajnovitog procesa - sa sve spletkarenjem, blaćenjem i puštanjem inkriminišućih informacija u medije. Dok rivalske frakcije manevrišu tokom… »
‘Jednako su grešni kao i mi’: Kako je film ‘Konklava’ pružio uvid u izbor za papu
Danas pre 11 sati
Dok rivalske frakcije manevrišu tokom izbora za sledećeg papu, američki kardinal Belini (Stenli Tuči) odbija predlog da upotrebi ukradene dokumente kako bi ukaljao obraz rivala. Njegova odluka nije do kraja zasnovana na moralnim temeljima. „Postao… »
'Jednako su grešni kao i mi': Kako je film 'Konklava' pružio uvid u izbor za papu
NIN pre 11 sati
Dok rivalske frakcije manevrišu tokom izbora za sledećeg papu, američki kardinal Belini (Stenli Tuči) odbija predlog da upotrebi ukradene dokumente kako bi ukaljao obraz rivala. Njegova odluka nije do kraja zasnovana na moralnim temeljima. "Postao bih… »
‘Jednako su grešni kao i mi’: Kako je film ‘Konklava’ pružio uvid u izbor za papu
Južne vesti pre 11 sati
MASSIMO PERCOSSI/EPA-EFE/REX/Shutterstock Dok rivalske frakcije manevrišu tokom izbora za sledećeg papu, američki kardinal Belini (Stenli Tuči) odbija predlog da upotrebi ukradene dokumente kako bi ukaljao obraz rivala. Njegova odluka nije do kraja… »
Radio 021 pre 11 sati
Zasnovan na bestseleru Roberta Harisa, ovaj film nominovan za Oskara zamišlja šta se dešava iza kulisa tog tajnovitog procesa - sa sve spletkarenjem, blaćenjem i puštanjem inkriminišućih informacija u medije. MASSIMO… »
Vesti dana »

Probudite se uz Euronews Jutro: Bakarec i Pajić o novom konkursu za izbor članova REM-a
Euronews pre 1 satjoš 63 povezane

Studenti organizuju skup ispred suda u znak podrške studentima u Novom Sadu
Niške vesti pre 7 satijoš 10 povezanih

'Trk ka Briselu': Studenti maratonci kroz Austriju na putu do sedišta Evropske unije
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane

FOTO, VIDEO Protest "Pamtimo sve" zbog prebijanja ispred DIF-a: Građani čuvaju studente
Radio 021 pre 3 satajoš 86 povezanih