Povezane vesti

'Jednako su grešni kao i mi': Kako je film 'Konklava' pružio uvid u izbor za papu

'Jednako su grešni kao i mi': Kako je film 'Konklava' pružio uvid u izbor za papu

BBC News pre 11 sati
Zasnovan na bestseleru Roberta Harisa, ovaj film nominovan za Oskara zamišlja šta se dešava iza kulisa tog tajnovitog procesa - sa sve spletkarenjem, blaćenjem i puštanjem inkriminišućih informacija u medije. Dok rivalske frakcije manevrišu tokom… »
‘Jednako su grešni kao i mi’: Kako je film ‘Konklava’ pružio uvid u izbor za papu

‘Jednako su grešni kao i mi’: Kako je film ‘Konklava’ pružio uvid u izbor za papu

Danas pre 11 sati
Dok rivalske frakcije manevrišu tokom izbora za sledećeg papu, američki kardinal Belini (Stenli Tuči) odbija predlog da upotrebi ukradene dokumente kako bi ukaljao obraz rivala. Njegova odluka nije do kraja zasnovana na moralnim temeljima. „Postao… »

NIN pre 11 sati
Dok rivalske frakcije manevrišu tokom izbora za sledećeg papu, američki kardinal Belini (Stenli Tuči) odbija predlog da upotrebi ukradene dokumente kako bi ukaljao obraz rivala. Njegova odluka nije do kraja zasnovana na moralnim temeljima. "Postao bih… »

Južne vesti pre 11 sati
MASSIMO PERCOSSI/EPA-EFE/REX/Shutterstock Dok rivalske frakcije manevrišu tokom izbora za sledećeg papu, američki kardinal Belini (Stenli Tuči) odbija predlog da upotrebi ukradene dokumente kako bi ukaljao obraz rivala. Njegova odluka nije do kraja… »

Radio 021 pre 11 sati
Zasnovan na bestseleru Roberta Harisa, ovaj film nominovan za Oskara zamišlja šta se dešava iza kulisa tog tajnovitog procesa - sa sve spletkarenjem, blaćenjem i puštanjem inkriminišućih informacija u medije. MASSIMO… »

Vesti dana »