Povezane vesti
Kamelija je toliko volela Srbina Vladu da je zbog njega preplivala Dunav: "Ja bez dokumenata, a on švercuje cigare i vegetu"
Kurir pre 6 sati
"On je bio stranac, a ja Rumunka bez ijednog dokumenta. On je dolazio u Rumuniju da prodaje vegete i cigarete, ona je maštala da se uda u Jugoslaviji. On ju je zaprosio, njoj rumunska policija nije dozvolila da se legalno uda za Srbina. Ni ona ni on nisi… »
Rumunka je toliko volela Srbina Vladu da je zbog njega preplivala Dunav! Ovo je priča o njihovoj ljubav koju ni Čaušesku…
Blic pre 7 sati
"On je bio stranac, a ja Rumunka bez ijednog dokumenta. On je dolazio u Rumuniju da prodaje vegete i cigarete, ona je maštala da se uda u Jugoslaviji. On ju je zaprosio, njoj rumunska policija nije dozvolila da se legalno uda za Srbina. Ni ona ni on nisi… »
Vesti dana »

Dačić: Hitnoj pomoći izbušene gume, bila sprečena da odveze povređenog dekana
N1 Info pre 4 satijoš 45 povezanih

Dekana DIF-a demonstranti jurili ulicama Novog Sada, vređali ga, psovali i gađali (foto,video)
Blic pre 23 minutajoš 73 povezane

Vlast najavila da će glasati za novi konkurs za izbor članova REM-a: Počela sednica Odbora za kulturu i informisanje
Nedeljnik pre 53 minutajoš 17 povezanih

Kome odgovaraju izbori? Cvijetin Milivojević za Euronews govorio o političkoj situaciji u zemlji
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih

Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Radoičića, sumnjiče ga za ratne zločine
BBC News pre 29 minutajoš 18 povezanih