Повезане вести
Асфалтирана Влајиначка улица у Маслошеву
РТК 28.04.2025
Екипе нискоградње Јавног комуналног предузећа Шумадија Крагујевац наставиле су са радовима на уређењу сеоских путева у Маслошеву. Данас су одрађени завршни радови на асфалтирању Влајиначке улице. У току прошле недеље у… »
Још једна улица у Маслошеву добила асфалт
ИнфоКГ 28.04.2025
ЈКП Шумадија наставило је са извођењем радова на уређењу и санацији путева у Маслошеву где се, након асфалтирања Староселске и улице Милоша Пинтора, данас изводе завршни радови на асфалтирању Влајиначке улице. Након… »
Асфалтирана Влајиначка улица у мз Маслошево
иКрагујевац 28.04.2025
Настављајући уређење сеоских путева у селу Маслошево, екипе ЈКП Шумадија данас су извеле завршне радове на асфалтирању Влајиначке улице. Радове је обишао члан Градског већа за комуналне делатности, Стефан Јовановић. Локална… »
Асфалтирана Влајиначка улица у мз Маслошево
У центар 28.04.2025
Настављајући уређење сеоских путева у селу Маслошево, екипе ЈКП Шумадија данас су извеле завршне радове на асфалтирању Влајиначке улице. Радове је обишао члан Градског већа за комуналне делатности, Стефан Јовановић. Локална… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана