Povezane vesti
"Sada nam je gore nego 1999. godine" Kamenovane kuće Srba u Goraždevcu: Međunarodna zajednica i dalje ćuti
Telegraf 28.04.2025
U Goraždevcu je prethodne večeri kamenovan objekat Živka Raškovića, raseljenog lica iz Peći, a polupana su stakla i na objektu porodice Jovović na ulazu u selo, prenosi Radio Goraždevac. Živko Rašković izjavio da je sinoć, oko pola 11 sati čuo sam prasak… »
U Goraždevcu noćas razbijeni prozori na kućama Srba
Danas 28.04.2025
U Goraždevcu je prethodne večeri došlo do nekoliko incidenata koji su uznemirili lokalno stanovništvo, piše tamošnji Radio Goraždevac. Kamenovan je, kako navode, objekat koji koristi Živko Rašković, raseljeno lice iz Peći, prenosi KoSSev. Kako je izjavio… »
Kamenovane kuće Srba u Goraždevcu
RTS 28.04.2025
U Goraždevcu je prethodne večeri kamenovan objekat Živka Raškovića, raseljenog lica iz Peći, a polupana su stakla i na objektu porodice Jovović na ulazu u selo, prenosi Radio Goraždevac. Živko Rašković izjavio da je sinoć, oko pola 11 sati čuo sam prasak… »
Vesti dana »
Skočila cena nafte posle izjave Trampa da prekida primirje sa Iranom
Forbes pre 36 minutajoš 34 povezane
Policija u stanu muškarca za kojim je raspisana poternica pronađen kokain
Jugmedia pre 51 minutajoš 29 povezanih
Brnabić: Na konferenciji predsednika parlamenata usvojena Beogradska deklaracija
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Tramp: Za mene je primirje sa Iranom završeno, Teheran gađa američke baze u Kuvajtu i Bahreinu
RTS pre 26 minutajoš 28 povezanih