Povezane vesti
Susret s medvedom oči u oči na kućnom pragu: Ljuljka iz Gusinja tvrdi da je jedva izvukla živu glavu
Telegraf 28.04.2025
Ljuljka Vila Mrkulić (46) iz gusinjskog sela Desni Grnčar - Laze Mrkulića u Crnoj Gori tvrdi da je jedva izvukla živu glavu nakon bliskog susreta sa medvedom praktično na kućnom pragu. Ona je za Vijesti.me ispričala da je medved prethodno izranjavao… »
„Počela sam da vrištim, a on se podigao na zadnje noge i poleteo ka meni“: Žena iz Gusinja imala bliski susret s medvedom na…
Nova 28.04.2025
Ljuljka Vila Mrkulić (46) iz gusinjskog sela Desni Grnčar - Laze Mrkulića tvrdi da je jedva izvukla živu glavu nakon bliskog susreta sa medvedom praktično na kućnom pragu. Ona je za “Vijesti” ispričala da je medved prethodno izranjavao njene krave ispred… »
Vesti dana »
Starodubceva posle preokreta eliminisala Ribakinu u drugom kolu Rolan Garosa
Radio sto plus pre 40 minutajoš 40 povezanih
Marković: Milion građana Srbije nema pristup pijaćoj vodi, instalacije nisu menjane još od socijalizma
N1 Info pre 2 satajoš 62 povezane
Na korak od primirja?! Objavljeni detalji iz nacrta sporazuma između SAD i Irana: Vojska SAD se povlači, otvara se Ormuski moreuz
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
Firma koja drži „divlju” prorežimsku televiziju dobila najviše para na niškom konkursu
Cenzolovka pre 2 satajoš 20 povezanih
Putevi Srbije: Bez TAG uređaja nema prolaza za kamione, kazne od 1. jula i do dva miliona dinara
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih