Povezane vesti
Susret s medvedom oči u oči na kućnom pragu: Ljuljka iz Gusinja tvrdi da je jedva izvukla živu glavu
Telegraf 28.04.2025
Ljuljka Vila Mrkulić (46) iz gusinjskog sela Desni Grnčar - Laze Mrkulića u Crnoj Gori tvrdi da je jedva izvukla živu glavu nakon bliskog susreta sa medvedom praktično na kućnom pragu. Ona je za Vijesti.me ispričala da je medved prethodno izranjavao… »
„Počela sam da vrištim, a on se podigao na zadnje noge i poleteo ka meni“: Žena iz Gusinja imala bliski susret s medvedom na…
Nova 28.04.2025
Ljuljka Vila Mrkulić (46) iz gusinjskog sela Desni Grnčar - Laze Mrkulića tvrdi da je jedva izvukla živu glavu nakon bliskog susreta sa medvedom praktično na kućnom pragu. Ona je za “Vijesti” ispričala da je medved prethodno izranjavao njene krave ispred… »
Vesti dana »
Peskov veruje da će EU stvoriti sopstveni odbrambeni savez, ali i da će NATO opstati
Politika pre 1 satjoš 42 povezane
Stigle prve nezvanične ankete, zatvorena birališta u Mađarskoj! Srušen apsolutni rekord na izborima, drama nikad veća: Orban i Mađar poslali dramatične poruke u samom finišu
Blic pre 19 minutajoš 134 povezane
(Uživo) Propali pregovori Amerike i Irana, umalo izbila i tuča! Tramp naredio blokadu Ormuza, oglasio se Putin
Mondo pre 2 satajoš 61 povezana
Janik Siner osvojio masters u Monte Karlu i postao ponovo najbolji teniser na svetu
Danas pre 49 minutajoš 58 povezanih
Vaskrsenje Isusa Hrista svedoči o neuništivosti duha na kojem počiva hrišćanstvo
RTK pre 2 satajoš 77 povezanih