Povezane vesti
"Ako će reći da sam izoperisana, neka sam" Dušica Jakovljević progovorila o silikonima i zahvatima: Ne bih mogla da radim na…
Kurir 28.04.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o nepristojnim porukama i ponudama koje dobija na društvenim mrežama. - E, jesam. Traže mi da im slikam stopala i da mi šalju hiljadu evra nedeljno, to sam dobila ponudu od nekog stranca. Ne mogu da razmišljam… »
"Neka sam izoperisana, ne bih mogla da radim na televiziji da nisam ispunjavala kriterijume" Popularna srpska voditeljka na…
Blic 28.04.2025
Poznatu voditeljku Dušicu Jakovljević uhvatili smo prošlog leta na crnogorskom primorju na doručku, a društvo joj je tada pravio sin Ognjen. Uživali su u hrani kraj mora, a činilo se da im je baš sve potaman. Dušica je malo potom odlučila da ode do… »
Vesti dana »
Dačić: Uskoro pred poslanicima zakon o unutrašnjim poslovima koji zamenjuje dosadašnji
Euronews pre 2 satajoš 36 povezanih
(Video) Dragan Vasiljević: Tokom obuke se srušio helikopter MUP-a, piloti nemaju ozbiljnije povrede
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
Alpac Capital kupuje medije ANN: Zabrinutost zbog "neutralnog novinarstva", urednički tim N1 poručuje da neće dozvoliti promenu uređivačke politike
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
Kakva je situacija u Čačku? Sistem se puni, tehnička voda moguća tokom večeri
Euronews pre 31 minutajoš 46 povezanih