Povezane vesti
"Ako će reći da sam izoperisana, neka sam" Dušica Jakovljević progovorila o silikonima i zahvatima: Ne bih mogla da radim na…
Kurir 28.04.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o nepristojnim porukama i ponudama koje dobija na društvenim mrežama. - E, jesam. Traže mi da im slikam stopala i da mi šalju hiljadu evra nedeljno, to sam dobila ponudu od nekog stranca. Ne mogu da razmišljam… »
"Neka sam izoperisana, ne bih mogla da radim na televiziji da nisam ispunjavala kriterijume" Popularna srpska voditeljka na…
Blic 28.04.2025
Poznatu voditeljku Dušicu Jakovljević uhvatili smo prošlog leta na crnogorskom primorju na doručku, a društvo joj je tada pravio sin Ognjen. Uživali su u hrani kraj mora, a činilo se da im je baš sve potaman. Dušica je malo potom odlučila da ode do… »
Vesti dana »
Odloženo suđenje studentima iz Niša uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta
Južne vesti pre 2 satajoš 29 povezanih
Đedović: Država će učiniti sve da očuva stabilnost snabdevanja gorivom i energetsku stabilnost
Beta pre 3 satajoš 42 povezane
Sofronijević: Veliko interesovanje za legalizaciju, već stiglo više od 7.000 prijava
RTV pre 41 minutajoš 120 povezanih
NBS: Nema problema sa snabdevenošću evrom na deviznom tržištu, kurs dinara nije ugrožen
RTS pre 1 satjoš 22 povezane