Povezane vesti
Deutsche Bank zabeležila rast profita od 39 odsto u prvom kvartalu
Biznis.rs 29.04.2025
Snažan rast prihoda od trgovine obveznicama i valutama. Deutsche Bank objavila je u utorak da je u prvom kvartalu zabeležila rast profita od 39 procenata, zahvaljujući snažnom rastu prihoda u segmentu trgovine obveznicama i valutama, koji je porastao… »
Evropski i američki berzanski indeksi neujednačeni, pale cene nafte i zlata
Euronews 29.04.2025
Evropski berzanski indeksi su danas neujednačeni, cene nafte i zlata su pale, dok investitori analiziraju najnovije izveštaje o zaradi velikih kompanija. Naftni gigant BP je zabeležio pad profita za 49 odsto u prvom kvartalu zbog nižih cena sirove nafte… »
Evropski i američki berzanski indeksi neujednačeni, pale cene nafte i zlata
NIN 29.04.2025
Evropski berzanski indeksi su danas neujednačeni, cene nafte i zlata su pale, dok investitori analiziraju najnovije izveštaje o zaradi velikih kompanija. Naftni gigant BP je zabeležio pad profita za 49 odsto u prvom kvartalu zbog nižih cena sirove nafte… »
Kvartalna dobit BP-a potonula 49% zbog nižih cijena sirove nafte
SEEbiz 29.04.2025
LONDON - Britanski naftni div BP u utorak je objavio nešto slabiju neto dobit u prvom tromjesečju od očekivane, nakon nedavnog strateškog resetiranja i pada cijena sirove nafte. Ovaj naftni i plinski gigant, koji se suočava s poteškoćama, objavio je… »
Deutsche Bank bolje od očekivanja: Neto dobit prvog kvartala skočila 39 posto
SEEbiz 29.04.2025
FRANKFURT - Najveći njemački zajmodavac Deutsche Bank u utorak je objavio veću dobit od očekivane u prvom tromjesečju, budući da se zajmodavci u najvećem europskom gospodarstvu snalaze u širim tržišnim turbulencijama izazvanim američkom carinskom… »
Vesti dana »

Srbiji se (još) nije razdanilo u „zemlji izlazećeg sunca“ – dame na potezu
Sputnik pre 1 satjoš 20 povezanih

(Video) Jezivo! Kirk imao raspravu sa svojim ubicom nedelju dana pre atentata Evo šta su rekli, oko ovih stvari nisu mogli da se usaglase
Dnevnik pre 10 minutajoš 13 povezanih

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih