Повезане вести
Дрид: Декан има право да зове полицију, то није нарушавање аутономије универзитета
НИН 29.04.2025
Декан Факултета за спорт и физичко образовање (ДИФ) у Новом Саду Патрик Дрид изјавио је данас да је полицију позвао када су на тај факултет и у његову канцеларију ушли људи који нису студенти ДИФ-а, додајући да декан има право… »
Декан Дрид: Декан има право да зове полицију, то није нарушавање аутономије универзитета
Бета 29.04.2025
Декан Факултета за спорт и физичко образовање (ДИФ) у Новом Саду Патрик Дрид изјавио је данас да је полицију позвао када су на тај факултет и у његову канцеларију ушли људи који нису студенти ДИФ-а, додајући да декан има право… »
"Шепао сам до станице, гађали су ме и вређали": Декан ДИФ у Новом Саду о јучерашњим инцидентима: "Ту је била организована…
Блиц 29.04.2025
Декан новосадског факултета ДИФ Патрик Дрид изјавио је данас да је целокупан хаос, који је јуче кулминирао нападом на њега испред ове високошколске установе, почео у петак када је покушао, како каже, да нађе решење око наставка… »
(Видео) Декан патрик Дрид после покушаја линча "и највећем непријатељу када је повређен, пружи се помоћ, ово је огромна…
Дневник 29.04.2025
Патрик Дрид, декан новосадског ДИФ кога су демонстранти јуче напали током покушаја да уђе у зграду факултета, рекао је данас за Пинк да је све кренуло од петка када је покушао да нађе решење око наставе, и да се договори са… »
Нападнути декан Патрик Дрид на Курир телевизији: Дошао сам на своје радно место, Динко Грухоњић и Мариника Тепић су ме…
Курир 29.04.2025
Декан новосадског Факултета спорта и физичког васпитања Патрик Дрид брутално је нападнут испред зграде тог факултета и то од стране студената блокадера. Он је јуче ујутру покушао да уђе у зграду факултета, али је у томе спречен… »
Дрид: Као декан имам право да позовем полицију да дође на факултет
Радио 021 29.04.2025
Декан Факултета за спорт и физичко образовање (ДИФ) у Новом Саду Патрик Дрид изјавио је да је полицију позвао када су на тај факултет и у његову канцеларију ушли људи који нису студенти ДИФ-а. Дрид је додао да декан има право… »
Декан Дрид: Неки професори тражили смену Вучића – рекао сам им да је то политичко деловање и да то нећу да дозволим
Н1 Инфо 29.04.2025
Декан Дрид: Декан има право да зове полицију, то није нарушавање аутономије универзитета
Нови магазин 29.04.2025
Декан Дрид каже да је био присиљен да зове полицију, посебно се захвалио једном студенту: "Да њега није било..."
Блиц 28.04.2025
Патрик Дрид, декан новосадског ДИФ кога су демонстранти данас напали током покушаја да уђе у зграду факултета, изјавио је вечерас за "Блиц" да је био присиљен да позове полицију јер је, како каже, био нападнут чим је дошао на… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 37 минутајош 100 повезаних
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Нови државни удар: Специјална јединица заузела телевизију - гарда их разбила
Правда пре 6 сатијош 27 повезаних