Povezane vesti
Drid: Dekan ima pravo da zove policiju, to nije narušavanje autonomije univerziteta
NIN pre 15 sati
Dekan Fakulteta za sport i fizičko obrazovanje (DIF) u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je danas da je policiju pozvao kada su na taj fakultet i u njegovu kancelariju ušli ljudi koji nisu studenti DIF-a, dodajući da dekan ima pravo da pozove policiju i… »
Dekan Drid: Dekan ima pravo da zove policiju, to nije narušavanje autonomije univerziteta
Beta pre 17 sati
Dekan Fakulteta za sport i fizičko obrazovanje (DIF) u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je danas da je policiju pozvao kada su na taj fakultet i u njegovu kancelariju ušli ljudi koji nisu studenti DIF-a, dodajući da dekan ima pravo da pozove policiju i… »
"Šepao sam do stanice, gađali su me i vređali": Dekan DIF u Novom Sadu o jučerašnjim incidentima: "Tu je bila…
Blic pre 17 sati
Dekan novosadskog fakulteta DIF Patrik Drid izjavio je danas da je celokupan haos, koji je juče kulminirao napadom na njega ispred ove visokoškolske ustanove, počeo u petak kada je pokušao, kako kaže, da nađe rešenje oko nastavka predavanja na… »
Napadnuti dekan Patrik Drid na Kurir televiziji: Došao sam na svoje radno mesto, Dinko Gruhonjić i Marinika Tepić su me…
Kurir pre 17 sati
Dekan novosadskog Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Patrik Drid brutalno je napadnut ispred zgrade tog fakulteta i to od strane studenata blokadera. On je juče ujutru pokušao da uđe u zgradu fakulteta, ali je u tome sprečen. Nakon što je pozvao… »
(Video) Dekan patrik Drid posle pokušaja linča "i najvećem neprijatelju kada je povređen, pruži se pomoć, ovo je ogromna…
Dnevnik pre 17 sati
Patrik Drid, dekan novosadskog DIF koga su demonstranti juče napali tokom pokušaja da uđe u zgradu fakulteta, rekao je danas za Pink da je sve krenulo od petka kada je pokušao da nađe rešenje oko nastave, i da se dogovori sa studentima blokaderima… »
Drid: Kao dekan imam pravo da pozovem policiju da dođe na fakultet
Radio 021 pre 17 sati
Dekan Fakulteta za sport i fizičko obrazovanje (DIF) u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je da je policiju pozvao kada su na taj fakultet i u njegovu kancelariju ušli ljudi koji nisu studenti DIF-a. Drid je dodao da dekan ima pravo da pozove policiju i da… »
Dekan Drid: Neki profesori tražili smenu Vučića – rekao sam im da je to političko delovanje i da to neću da dozvolim
N1 Info pre 17 sati
Dekan Drid: Dekan ima pravo da zove policiju, to nije narušavanje autonomije univerziteta
Novi magazin pre 17 sati
Dekan Drid kaže da je bio prisiljen da zove policiju, posebno se zahvalio jednom studentu: "Da njega nije bilo..."
Blic pre 1 dan
Patrik Drid, dekan novosadskog DIF koga su demonstranti danas napali tokom pokušaja da uđe u zgradu fakulteta, izjavio je večeras za "Blic" da je bio prisiljen da pozove policiju jer je, kako kaže, bio napadnut čim je došao na fakultet. Drid kaže… »
Vesti dana »

Poginuo padobranac (41): Tragedija na vojnom aerodromu u Nišu, oglasilo se Ministarstvo odbrane: Umro nakon povrede tokom padobranskog skoka
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Vučić nakon sastanka sa Martom Kos naglasio punu spremnost za reforme: "Verujem da ćemo otvoriti novu fazu u procesu evropskih integracija Srbije"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Indijski premijer: Vojska ima punu slobodu da reaguje na napad u Kašmiru
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 5 satijoš 1 povezana