Povezane vesti

"Potučemo se, ali se pomirimo brzo" Jana Todorović se sa ćerkom potuče u ovim situacijama: Krene da brlja i maže i onda ja…

"Potučemo se, ali se pomirimo brzo" Jana Todorović se sa ćerkom potuče u ovim situacijama: Krene da brlja i maže i onda ja…

Kurir pre 9 sati
Jana Todorović godinama je u srećnom braku sa svojim suprugom Ivanom, sa kojim je dobila ćerku Kristinu Džulijen Todorović. Jana i Ivan su prošle godine naslednici napravili gala slavlje povodom njenog 18. rođendana, na kom su okupili veliki broj… »
"Potukla sam se sa ćerkom": Jana šokirala o odnosu sa naslednicom: "Počela je da greši, istina je"

"Potukla sam se sa ćerkom": Jana šokirala o odnosu sa naslednicom: "Počela je da greši, istina je"

Blic pre 10 sati
Pevačica Jana Todorović progovorila je o svom odnou sa ćerkom Kristinom Džulijen Todorović i šokirala priznanjem da se ponekad i potuku. Naime, pevačica Jana je godinama u braku sa suprugom Ivanom, njih dvoje su dobili prelepu ćerku Kristinu… »
Jana se potukla sa ćerkom, isterala je iz takta: Spremala je za nastup pa izbio incident

Jana se potukla sa ćerkom, isterala je iz takta: Spremala je za nastup pa izbio incident

Mondo pre 11 sati
Jana Todorović jednom prilikom je otkrila detalje odnosa sa ćerkom, a njene reči odjeknule su u javnosti. Popularna pevačica Jana Todorović već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa suprugom Ivanom, sa kojim ima ćerku Kristinu Džulijen… »

Vesti dana »