Повезане вести

"Потучемо се, али се помиримо брзо" Јана Тодоровић се са ћерком потуче у овим ситуацијама: Крене да брља и маже и онда ја њу…

"Потучемо се, али се помиримо брзо" Јана Тодоровић се са ћерком потуче у овим ситуацијама: Крене да брља и маже и онда ја њу…

Курир 29.04.2025
Јана Тодоровић годинама је у срећном браку са својим супругом Иваном, са којим је добила ћерку Кристину Џулијен Тодоровић. Јана и Иван су прошле године наследници направили гала славље поводом њеног 18. рођендана, на ком су… »
"Потукла сам се са ћерком": Јана шокирала о односу са наследницом: "Почела је да греши, истина је"

"Потукла сам се са ћерком": Јана шокирала о односу са наследницом: "Почела је да греши, истина је"

Блиц 29.04.2025
Певачица Јана Тодоровић проговорила је о свом одноу са ћерком Кристином Џулијен Тодоровић и шокирала признањем да се понекад и потуку. Наиме, певачица Јана је годинама у браку са супругом Иваном, њих двоје су добили прелепу… »
Јана се потукла са ћерком, истерала је из такта: Спремала је за наступ па избио инцидент

Јана се потукла са ћерком, истерала је из такта: Спремала је за наступ па избио инцидент

Мондо 29.04.2025
Јана Тодоровић једном приликом је открила детаље односа са ћерком, а њене речи одјекнуле су у јавности. Популарна певачица Јана Тодоровић већ дуги низ година ужива у складном браку са супругом Иваном, са којим има ћерку… »

Вести дана »