Povezane vesti
Ko je bio Veliki brat? Učesnice se zaljubljivalje u njega zbog boje glasa, a sad otkrivena istina: Mislile su da sam…
Kurir pre 1 dan
Rijaliti program " Veliki brat" stekao je ogromnu popularnost, s obzirom na to da je ovo prvi rijaliti koji je prikazan u Srbiji. Naime, svima je poznato da je Veliki brat često zadavao učesnicima muke, ali i znao da ih uteši, međutim sve je… »
Da li znate ko je bio „Veliki brat“: Iza dubokog muškog glasa krila se žena koju zna cela Srbija
Nova pre 1 dan
Rijaliti program "Veliki brat" bio je prvi rijaliti šou viđen na našim prostorima. Prvi rijaliti program prikazivao se kod nas 2006. godine, a svima je posebno bilo interesantan glas misteriozne osobe koja je zadavala ozbiljne muke učesnicima, ali i… »
Nećete verovati ko je zapravio bio "Veliki brat": Otkrivena velika misterija: "Mnoge učesnice rijalitija su bile zaljubljene…
Blic pre 1 dan
Rijaliti program "Veliki brat" bio je prvi rijaliti program viđen na našim prostorima, a javnost je obožavala da ga gleda. Ipak, sve je intrigiralo ko se krije iza glasa Velikog brata. Nedavno je otkrivena tajna skrivana godinama, a istina je sve… »
Vesti dana »

Jokić: Nije ovo moja noć; Prošla godina? Ne razmišljam o tome
Sport klub pre 38 minutajoš 33 povezane

"Moje srce je sa žrtvama": Marta Kos odala poštu stradalima u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu (foto)
Blic pre 8 minutajoš 9 povezanih

FoNet: Macut pristao na uslov koji je rektor Đokić postavio za održavanje sastanka
Euronews pre 49 minutajoš 8 povezanih

Studenti danas trče do Beča, poziv za protest ispred Vlade 1. maja (blog)
Novi magazin pre 7 minutajoš 9 povezanih