Povezane vesti
Pokrenuta peticija za ispitivanje reprezentativnosti prosvetnih sindikata u Srbiji
Nova 29.04.2025
Zbor prosvetnih radnika pokrenuo je peticiju kojom od Ministarstva prosvete traži da odmah pristupi preispitivanju reprezentativnosti sindikata, „u interesu pravičnosti, transparentnosti i istinske demokratske prakse u sistemu obrazovanja“. „Mi… »
Pokrenuta peticija za ispitivanje reprezentativnosti prosvetnih sindikata u Srbiji
Novi magazin 29.04.2025
Zbor prosvetnih radnika pokrenuo je peticiju kojom od Ministarstva prosvete traži da odmah pristupi preispitivanju reprezentativnosti sindikata, „u interesu pravičnosti, transparentnosti i istinske demokratske prakse u sistemu obrazovanja“. „Mi… »
Vesti dana »
Pogledajte kako je selektor Grčke sočno opsovao: I sam ostao posle šoka na Marakani u 95.
Mondo pre 31 minutajoš 28 povezanih
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 36 minutajoš 19 povezanih
Si: Postignut novi trgovinski dogovor SAD i Kine, dobra vest za svetsku ekonomiju
NIN pre 16 minutajoš 13 povezanih
Dvorana se ispraznila prije govora Netanyahua. Vučić ga ostao slušati
SEEbiz pre 26 minutajoš 12 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Napad dronovima na Kijev: Jedna osoba povređena, pogođena višespratnica
Euronews pre 12 minutajoš 4 povezane