Povezane vesti
"Hoću da budem sa anom, a oni neka rode drugo dete pa neka im rađa unuke" Korda hoće da se odrekne svojih roditelja, uputio…
Kurir 29.04.2025
Ana Nikolić je sinoć u emisiji koju vodi Milan Milošević pričala o zbližavanju sa Stefanom Kordom, a on je nakon nje šokirao sve svojom izjavom. - Što si neraspoložena? - pitao je Milan. - Sutra idem na 40 dana, ovde sam, ali misli su mi kod… »
Šok nad šokovima! Korda hoće da se odrekne roditelja zbog Ane, uputio skandaloznu poruku: "Neka naprave dete, pa neka im…
Blic 29.04.2025
Ana Nikolić je sinoć u emisiji koju vodi Milan Milošević pričala o zbližavanju sa Stefanom Kordom, a on je nakon nje šokirao sve svojom izjavom. - Što si neraspoložena? - pitao je Milan. - Sutra idem na 40 dana, ovde sam, ali misli su mi kod… »
Vesti dana »

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Danas pre 22 minutajoš 14 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 2 satajoš 20 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice, blokada mostova u Beogradu, raskrsnica u Novom Sadu
RTV pre 2 satajoš 29 povezanih

Konatar: "Za potpis ugovora smo izabrali Sarajevo da bismo pokazali koliko cenimo Feđu!"
Sportske.net pre 2 satajoš 19 povezanih

"Od kako ga je Mijatović dao protiv Juventusa": Habib pomenuo Peđu, Tjeri Anri samo klimnuo glavom
Mondo pre 27 minutajoš 34 povezane