Povezane vesti
"Hoću da budem sa anom, a oni neka rode drugo dete pa neka im rađa unuke" Korda hoće da se odrekne svojih roditelja, uputio im…
Kurir 29.04.2025
Ana Nikolić je sinoć u emisiji koju vodi Milan Milošević pričala o zbližavanju sa Stefanom Kordom, a on je nakon nje šokirao sve svojom izjavom. - Što si neraspoložena? - pitao je Milan. - Sutra idem na 40 dana, ovde sam, ali misli su mi kod kuće. Dosta… »
Šok nad šokovima! Korda hoće da se odrekne roditelja zbog Ane, uputio skandaloznu poruku: "Neka naprave dete, pa neka im rađa…
Blic 29.04.2025
Ana Nikolić je sinoć u emisiji koju vodi Milan Milošević pričala o zbližavanju sa Stefanom Kordom, a on je nakon nje šokirao sve svojom izjavom. - Što si neraspoložena? - pitao je Milan. - Sutra idem na 40 dana, ovde sam, ali misli su mi kod kuće. Dosta… »
Vesti dana »
Newsnight u 20h: Kritike na račun vlasti u Srbiji od Beograda do Strazbura
N1 Info pre 59 minutajoš 17 povezanih
Skočila cena nafte posle izjave Trampa da prekida primirje sa Iranom
Forbes pre 3 satajoš 36 povezanih
Strane i domaće reakcije na usvajanje rezolucije o Srbiji u EP: Sve je u Vučićevim rukama
Danas pre 1 satjoš 22 povezane
‘Ponosan sam na sve’: Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
Južne vesti pre 1 satjoš 41 povezana
Osam članica EU protiv otvaranja Klastera tri u pristupnim pregovorima sa Srbijom
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih