Povezane vesti

“Htela sam da obrišem spot, doživela sam nervni slom, a onda...”: Rada Sarić otkriva šta joj se dogodilo posle hita…

“Htela sam da obrišem spot, doživela sam nervni slom, a onda...”: Rada Sarić otkriva šta joj se dogodilo posle hita…

Kurir pre 6 sati
Nakon uspeha koji je doživela pesma “Svetlo” pevačica Rada Sarić objavila je novu pesmu “Jači smo” koja je za kratko vreme osvojila srce publike. Pozitivni komentari ispod pesme se samo ređaju, a Rada je sa nama podelila utiske sa samog… »
Doživela nervni slom: Pevačica htela da obriše sve što je uradila, ali se predomislila

Doživela nervni slom: Pevačica htela da obriše sve što je uradila, ali se predomislila

Večernje novosti pre 6 sati
NAKON uspeha koji je doživela pesma “Svetlo” pevačica Rada Sarić objavila je novu pesmu “Jači smo” koja je za kratko vreme osvojila srce publike. Foto: Bojan Stevanović Pozitivni komentari ispod pesme se samo ređaju, a Rada je za "Večernje… »
“Htela sam da obrišem spot, doživela sam nervni slom, a onda…”: Rada Sarić otkriva šta joj se dogodilo posle hita…

“Htela sam da obrišem spot, doživela sam nervni slom, a onda…”: Rada Sarić otkriva šta joj se dogodilo posle hita…

Nova pre 9 sati
Nakon uspeha koji je doživela pesma “Svetlo” pevačica Rada Sarić objavila je novu pesmu “Jači smo” koja je za kratko vreme osvojila srca publike. Pozitivni komentari ispod pesme se samo ređaju, a Rada Sarić je sa nama podelila utiske sa… »

Vesti dana »