Povezane vesti
Rektor Đokić prihvatio novi sastanak sa Macutom, ali i postavio uslove
Pravda pre 7 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, zakazan za 30. april, ali i postavio uslove pod kojim će prisustvovati sastanaku. „Prihvatio sam poziv… »
Univerzitet i Vlada: Novi sastanak Đokića i Macuta u sredu
Vreme pre 8 sati
Posle jednog održanog i drugog otkazanog sastanka, premijer Srbije Đuro Macut i rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić ponovo sedaju za isti sto. U svetlu višemesečnih protesta i političke krize u Srbiji, premijer Srbije Đuro Macut i rektor… »
Rektor Đokić sutra kod premijera macuta: Nastavlja se dijalog u Vladi
Kurir pre 8 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić dolazi sutra u Vladu Srbije na nastavak razgovora o normalizaciji rada univerziteta sa premijerom Đurom Macutom, saznaje Kurir. Kako saznajemo, Đokić će u Vladu doći sa tri saradnika koje je sam izabrao… »
Rektor Đokić prihvatio poziv premijera Macuta: Poznato kada će se sastati
Telegraf pre 8 sati
Rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić saopštio je danas da je prihvatio poziv predsednika Vlade Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, koji je zakazan za sutra. "Iako premijer nije odgovorio na poziv Univerziteta… »
Rektor Đokić prihvatio poziv Macuta za nastavak razgovara, uz uslov da učestvuju i dekani
Insajder pre 9 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić naveo je da je prihvatio poziv predsednika Vlade Srbije Đure Macuta da nastave razgovor sutra, 30. aprila o problemima u visokom obrazovanju. 'Poziv sam prihvatio uz uslov da u razgovoru, pored mene i… »
Rektor Đokić prihvatio nastavak razgovora s premijerom pod uslovom da na sastanku budu i dekani
NIN pre 9 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta da sutra nastave razgovor o normalizaciji rada fakulteta u Srbiji pod uslovom da sastanku prisustvuju i dekani, odnosno predstavnici sve četiri grupacije fakulteta… »
Đokić prihvatio poziv Macuta: Sutra razgovor rektora Beogradskog univerziteta i premijera
Euronews pre 9 sati
Rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić saopštio je danas da je prihvatio poziv predsednika Vlade Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, koji je zakazan za sutra. "Iako premijer nije odgovorio na poziv Univerziteta… »
„Nadam se da će najavljen dijalog doprineti neophodnoj promeni atmosfere rada i smirivanju tenzija“ Đokić prihvatio…
Dnevnik pre 9 sati
BEOGRAD: Rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić saopštio je danas da je prihvatio poziv predsednika Vlade Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, koji je zakazan za sutra. Iako premijer nije odgovorio na poziv… »
Rektor Đokić prihvatio poziv premijera Macuta da sutra nastave razgovor
RTV pre 10 sati
BEOGRAD - Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić je danas u pisanoj izjavi dostavljenoj FoNetu naveo da je prihvatio poziv predsednika vlade Đure Macuta da sutra nastave razgovor o problemima u visokom obrazovanju. "Poziv sam prihvatio uz uslov da… »
Rektor Đokić prihvatio nastavak razgovora s premijerom pod uslovom da na sastanku budu i dekani
Beta pre 10 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta da sutra nastave razgovor o normalizaciji rada fakulteta u Srbiji pod uslovom da sastanku prisustvuju i dekani, odnosno predstavnici sve četiri grupacije fakulteta… »
Novi datum: Dogovoren sastanak rektora Đokića i premijera Macuta
Blic pre 10 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, zakazan za 30. april, ali i postavio uslove pod kojim će prisustvovati sastanku. - Prihvatio sam poziv… »
Dogovoren novi sastanak rektora Đokića i premijera Macuta, ali postoji i jedan uslov
Nova pre 10 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, zakazan za 30. april, ali i postavio uslove pod kojim će prisustvovati sastanaku. „Prihvatio sam poziv… »
Sutra novi sastanak premijera Macuta i rektora Đokića, ako se ispuni uslov da prisustvuju i dekani
Nedeljnik pre 10 sati
Rektor Đokić prihvatio novi sastanak sa Macutom, ali i postavio uslove
Danas pre 10 sati
Dogovoren novi sastanak rektora Đokića i premijera Macuta
Novi magazin pre 10 sati
N1: Rektor Đokić prihvatio nastavak razgovora s premijerom pod uslovom da na sastanku budu i dekani
Novi magazin pre 10 sati
Radio 021 pre 10 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta da sutra nastave razgovor, pod uslovom da sastanku prisustvuju i predstavnici sve četiri grupacije fakulteta BU. Đokić je u odgovoru na poziv naveo da "veruje da… »
Rektor Đokić: Prihvatio sam poziv premijera Macuta na sastanak u sredu
RTS pre 10 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić rekao je da je prihvatio poziv predsednika Vlade Republike Srbije Đure Macuta na nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, zakazan za sredu, 30. april. Đokić je naveo u saopštenju, da iako… »
Dogovoren novi sastanak rektora Đokića i premijera Macuta
N1 Info pre 11 sati
Dekan Geografskog fakulteta o pozivu koji je rektor uputio premijeru: Poziv na dijalog Macutu i dalje otvoren
Euronews pre 15 sati
Dekan Geografskog fakulteta u Beogradu Velimir Šećerov izjavio je danas FoNetu da još nema odgovora iz Vlade Srbije na poziv za razgovor koji su Univerzitet u Beogradu i rektor Vladan Đokić uputili premijeru Đuri Macutu, uz napomenu da je taj poziv… »
Univerzitet i Vlada Srbije: Još se čeka odgovor premijera Đura Macute
Vreme pre 17 sati
Iako su rektor Vladan Đokić i Univerzitet u Beogradu uputili poziv na sastanak premijeru Đuri Macuti, Vlada Srbije još nije reagovala. Dekan Geografskog fakulteta Velimir Šećerov apeluje na smirivanje tenzija nakon događaja u Novom Sadu… »
Dekan Geografskog fakulteta: Još nema odgovora iz Vlade Srbije na poziv za razgovor Đokića i Macuta
NIN pre 17 sati
Dekan Geografskog fakulteta u Beogradu Velimir Šećerov izjavio je danas FoNetu da još nema odgovora iz Vlade Srbije na poziv za razgovor koji su Univerzitet u Beogradu i rektor Vladan Đokić uputili premijeru Đuri Macutu, uz napomenu da je taj poziv… »
Dekan Geografskog fakulteta: Univerzitet i dalje spreman na razgovor sa premijerom Macutom
Danas pre 18 sati
Vesti dana »

Poginuo padobranac (41): Tragedija na vojnom aerodromu u Nišu, oglasilo se Ministarstvo odbrane: Umro nakon povrede tokom padobranskog skoka
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Vučić nakon sastanka sa Martom Kos naglasio punu spremnost za reforme: "Verujem da ćemo otvoriti novu fazu u procesu evropskih integracija Srbije"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Premijer indije dao vojsci zeleno svetlo da se osveti Pakistanu: "Uradite šta god želite"
Kurir pre 46 minutajoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 5 satijoš 1 povezana