Povezane vesti
Rektor Đokić prihvatio nastavak razgovora s premijerom pod uslovom da na sastanku budu i dekani
NIN 29.04.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta da sutra nastave razgovor o normalizaciji rada fakulteta u Srbiji pod uslovom da sastanku prisustvuju i dekani, odnosno predstavnici sve četiri grupacije fakulteta… »
Rektor Đokić prihvatio novi sastanak sa Macutom, ali i postavio uslove
Pravda 29.04.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, zakazan za 30. april, ali i postavio uslove pod kojim će prisustvovati sastanaku. „Prihvatio sam poziv… »
Univerzitet i Vlada: Novi sastanak Đokića i Macuta u sredu
Vreme 29.04.2025
Posle jednog održanog i drugog otkazanog sastanka, premijer Srbije Đuro Macut i rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić ponovo sedaju za isti sto. U svetlu višemesečnih protesta i političke krize u Srbiji, premijer Srbije Đuro Macut i rektor… »
Rektor Đokić sutra kod premijera macuta: Nastavlja se dijalog u Vladi
Kurir 29.04.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić dolazi sutra u Vladu Srbije na nastavak razgovora o normalizaciji rada univerziteta sa premijerom Đurom Macutom, saznaje Kurir. Kako saznajemo, Đokić će u Vladu doći sa tri saradnika koje je sam izabrao, iako… »
Rektor Đokić prihvatio poziv premijera Macuta: Poznato kada će se sastati
Telegraf 29.04.2025
Rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić saopštio je danas da je prihvatio poziv predsednika Vlade Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, koji je zakazan za sutra. "Iako premijer nije odgovorio na poziv Univerziteta da… »
Rektor Đokić prihvatio poziv Macuta za nastavak razgovara, uz uslov da učestvuju i dekani
Insajder 29.04.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić naveo je da je prihvatio poziv predsednika Vlade Srbije Đure Macuta da nastave razgovor sutra, 30. aprila o problemima u visokom obrazovanju. 'Poziv sam prihvatio uz uslov da u razgovoru, pored mene i… »
Đokić prihvatio poziv Macuta: Sutra razgovor rektora Beogradskog univerziteta i premijera
Euronews 29.04.2025
Rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić saopštio je danas da je prihvatio poziv predsednika Vlade Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, koji je zakazan za sutra. "Iako premijer nije odgovorio na poziv Univerziteta da… »
„Nadam se da će najavljen dijalog doprineti neophodnoj promeni atmosfere rada i smirivanju tenzija“ Đokić prihvatio poziv…
Dnevnik 29.04.2025
BEOGRAD: Rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić saopštio je danas da je prihvatio poziv predsednika Vlade Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, koji je zakazan za sutra. Iako premijer nije odgovorio na poziv… »
Rektor Đokić prihvatio poziv premijera Macuta da sutra nastave razgovor
RTV 29.04.2025
BEOGRAD - Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić je danas u pisanoj izjavi dostavljenoj FoNetu naveo da je prihvatio poziv predsednika vlade Đure Macuta da sutra nastave razgovor o problemima u visokom obrazovanju. "Poziv sam prihvatio uz uslov da u… »
Rektor Đokić prihvatio nastavak razgovora s premijerom pod uslovom da na sastanku budu i dekani
Beta 29.04.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta da sutra nastave razgovor o normalizaciji rada fakulteta u Srbiji pod uslovom da sastanku prisustvuju i dekani, odnosno predstavnici sve četiri grupacije fakulteta… »
Novi datum: Dogovoren sastanak rektora Đokića i premijera Macuta
Blic 29.04.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, zakazan za 30. april, ali i postavio uslove pod kojim će prisustvovati sastanku. - Prihvatio sam poziv… »
Sutra novi sastanak premijera Macuta i rektora Đokića, ako se ispuni uslov da prisustvuju i dekani
Nedeljnik 29.04.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta za nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, zakazan za 30. april, ali i postavio uslove pod kojim će prisustvovati sastanaku. „Prihvatio sam poziv… »
Dogovoren novi sastanak rektora Đokića i premijera Macuta, ali postoji i jedan uslov
Nova 29.04.2025
Rektor Đokić prihvatio novi sastanak sa Macutom, ali i postavio uslove
Danas 29.04.2025
Rektor Đokić: Prihvatio sam poziv premijera Macuta na sastanak u sredu
RTS 29.04.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić rekao je da je prihvatio poziv predsednika Vlade Republike Srbije Đure Macuta na nastavak razgovora o problemima u visokom obrazovanju, zakazan za sredu, 30. april. Đokić je naveo u saopštenju, da iako premijer… »
Radio 021 29.04.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić prihvatio je poziv premijera Đura Macuta da sutra nastave razgovor, pod uslovom da sastanku prisustvuju i predstavnici sve četiri grupacije fakulteta BU. Đokić je u odgovoru na poziv naveo da "veruje da dijalog… »
N1: Rektor Đokić prihvatio nastavak razgovora s premijerom pod uslovom da na sastanku budu i dekani
Novi magazin 29.04.2025
Dogovoren novi sastanak rektora Đokića i premijera Macuta
Novi magazin 29.04.2025
Dogovoren novi sastanak rektora Đokića i premijera Macuta
N1 Info 29.04.2025
Dekan Geografskog fakulteta o pozivu koji je rektor uputio premijeru: Poziv na dijalog Macutu i dalje otvoren
Euronews 29.04.2025
Dekan Geografskog fakulteta u Beogradu Velimir Šećerov izjavio je danas FoNetu da još nema odgovora iz Vlade Srbije na poziv za razgovor koji su Univerzitet u Beogradu i rektor Vladan Đokić uputili premijeru Đuri Macutu, uz napomenu da je taj poziv i… »
Univerzitet i Vlada Srbije: Još se čeka odgovor premijera Đura Macute
Vreme 29.04.2025
Iako su rektor Vladan Đokić i Univerzitet u Beogradu uputili poziv na sastanak premijeru Đuri Macuti, Vlada Srbije još nije reagovala. Dekan Geografskog fakulteta Velimir Šećerov apeluje na smirivanje tenzija nakon događaja u Novom Sadu, ocenjujući da… »
Dekan Geografskog fakulteta: Još nema odgovora iz Vlade Srbije na poziv za razgovor Đokića i Macuta
NIN 29.04.2025
Dekan Geografskog fakulteta u Beogradu Velimir Šećerov izjavio je danas FoNetu da još nema odgovora iz Vlade Srbije na poziv za razgovor koji su Univerzitet u Beogradu i rektor Vladan Đokić uputili premijeru Đuri Macutu, uz napomenu da je taj poziv i… »
Dekan Geografskog fakulteta: Univerzitet i dalje spreman na razgovor sa premijerom Macutom
Danas 29.04.2025
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 13 minutajoš 96 povezanih
Danas su Mladenci – praznik mladih bračnih parova, ljubavi, sloge i dobrih želja
Jugmedia pre 2 satajoš 27 povezanih
Eksplozija u Turskoj: Urušile se dve zgrade u Istanbulu - 9 osoba izvučeno iz ruševina FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 18 povezanih