Povezane vesti
Postoji nešto što još nikome nisam rekao: Milan Vasić potvrdio najlepše vesti (FOTO)
Story pre 8 sati
Mnogima omiljeni glumac Milan Vasić potvrdio radosnu vest, a to je da će se uskoro po prvi put, ostvariti u ulozi oca. Iako su mediji već nagađali o trudnoći njegove supruge Maje, Vasić je tek sada odlučio da prepun emocija progovori na ovu temu i… »
„Imam jednu tajnu, najlepšu i najveću“: Milan Vasić emotivnim snimkom na posebnom mestu objavio da postaje otac VIDEO
Nova pre 9 sati
Glumac Milan Vasić objavio je radosnu vest. Milan Vasić se nedavno oženio 18 godina mlađom Majom Ilevskom. Oni su imali intimno venčanje, a glumac je sada saopštio i da će njih dvoje uskoro postati roditelji. Milan je na Instagramu objavi video u… »
(Video) "Postaću: Tata!" Milan Vasić supruzi ljubi trudnički stomak, posetili svetinje na Kosovu i Metohiji - na vrhu Šar…
Blic pre 10 sati
Glumac Milan Vasić je emotivnim snimkom obavestio javnost da će uskoro postati otac. Milan Vasić je, naime, napravio video u kom je snimio i sve svetinje na Kosovu i Metohiji, a onda i obavestio sve da će uskoro postati tata. - Imam jednu tajnu… »
Vesti dana »

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Vučić o sastanku sa Martom Kos: Naglasio sam našu punu spremnost da ubrzamo reforme
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 4 satijoš 1 povezana