Povezane vesti
"Normalan narod čeka kraj huliganskom ponašanju" Deđanski o napadu na dekana u Novom Sadu: Ovo je pretnja svima onima koji…
Kurir pre 3 sata
Dok razvijene zemlje prate berze, fokusiraju se na mirovne i ekonomske pregovore, carinske serpentine i energetsku diverzifikaciju mi jedni druge blokiramo, kamenujemo, ponizavamo, linčujemo i ne razgovaramo. Na pitanje da li smo se podelili ili su nas… »
Od pristojnosti preko masovnosti do noževa i kamenica: Blokaderi intenziviraju nasilje, proširuju zahteve i otkrivaju…
Kurir pre 8 sati
Dok razvijene zemlje prate berze, fokusiraju se na mirovne i ekonomske pregovore, carinske serpentine i energetsku diverzifikaciju mi jedni druge blokiramo, kamenujemo, ponizavamo, linčujemo, ne razgovaramo! Odavno smo se podelili na dve Srbije, dve… »
Od pristojnosti preko masovnosti do noževa i kamenica. Blokaderi proširuju zahteve i otkrivaju političke namere
Mondo pre 8 sati
Dok razvijene zemlje prate berze, fokusiraju se na mirovne i ekonomske pregovore, carinske serpentine i energetsku diverzifikaciju mi jedni druge blokiramo, kamenujemo, ponizavamo, linčujemo, ne razgovaramo! Odavno smo se podelili na dve Srbije, dve… »
Vesti dana »

Poginuo padobranac (41): Tragedija na vojnom aerodromu u Nišu, oglasilo se Ministarstvo odbrane: Umro nakon povrede tokom padobranskog skoka
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Vučić nakon sastanka sa Martom Kos naglasio punu spremnost za reforme: "Verujem da ćemo otvoriti novu fazu u procesu evropskih integracija Srbije"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 5 satijoš 1 povezana