Povezane vesti
"Normalan narod čeka kraj huliganskom ponašanju" Deđanski o napadu na dekana u Novom Sadu: Ovo je pretnja svima onima koji…
Kurir 29.04.2025
Dok razvijene zemlje prate berze, fokusiraju se na mirovne i ekonomske pregovore, carinske serpentine i energetsku diverzifikaciju mi jedni druge blokiramo, kamenujemo, ponizavamo, linčujemo i ne razgovaramo. Na pitanje da li smo se podelili ili su nas… »
Od pristojnosti preko masovnosti do noževa i kamenica. Blokaderi proširuju zahteve i otkrivaju političke namere
Mondo 29.04.2025
Dok razvijene zemlje prate berze, fokusiraju se na mirovne i ekonomske pregovore, carinske serpentine i energetsku diverzifikaciju mi jedni druge blokiramo, kamenujemo, ponizavamo, linčujemo, ne razgovaramo! Odavno smo se podelili na dve Srbije, dve… »
Od pristojnosti preko masovnosti do noževa i kamenica: Blokaderi intenziviraju nasilje, proširuju zahteve i otkrivaju…
Kurir 29.04.2025
Dok razvijene zemlje prate berze, fokusiraju se na mirovne i ekonomske pregovore, carinske serpentine i energetsku diverzifikaciju mi jedni druge blokiramo, kamenujemo, ponizavamo, linčujemo, ne razgovaramo! Odavno smo se podelili na dve Srbije, dve… »
Vesti dana »

Policija udarala štitovima građane i studente u Novom Sadu, uveli odbornike vlasti u zgradu skupštine
Beta pre 12 minutajoš 18 povezanih

Vučić: Neće biti skupa u Beogradu na Vidovdan na kom ću ja da učestvujem
Sputnik pre 11 minutajoš 19 povezanih

Krenuli su da tuku nešto pre ponoći... Gori nebo nad Rusijom: Oboreno 147 ukrajinskih dronova!
Alo pre 42 minutajoš 17 povezanih

Ko je vrhovni vođa Irana Ali Hamnei i koliko je uticajna njegova porodica
Danas pre 27 minutajoš 32 povezane