Povezane vesti
Janik Siner u vezi sa starijom Ruskinjom: Italijan "otkačio" teniserku, pa smuvao bivšu devojku slavnog glumca
Telegraf 29.04.2025
Janik Siner više nije sam! Posle kraja veze sa ruskom teniserkom Anom Kalinskajom, svetski broj jedan u tenisu uhvaćen je u društvu nove devojke – Lare Leito, Ruskinje koja je nekada bila u vezi sa holivudskim glumcem Adrienom Brodijem, dobitnikom dva… »
Siner se "navukao" na Ruskinje: Dok čeka dozvolu zbog dopinga, pokazao novu devojku
Mondo 29.04.2025
Janik Siner je u protekla tri meseca bio suspendovan zbog korišćenja dopinga, a sada se vraća u pratnji nove devojke, takođe Ruskinje. Italijanski teniser Janik Siner suspendovan je na tri meseca zbog korišćenja dopinga, a kada se ponovo pojavi na… »
Vesti dana »
VIDEO Oprostite mi što sam zaćutao za trenutak: Jokićev potez ostavio sve bez teksta
Nova pre 47 minutajoš 15 povezanih
Kremlj: Moskva spremna za pregovore; Erdogan: Istanbulski proces mora da bude aktiviran
RTS pre 1 satjoš 3 povezane
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Đurić u Briselu: Zbog teških globalnih okolnosti oseća nešto više zaleta i zamaha za proširenje EU
Danas pre 7 satijoš 1 povezana