Повезане вести

Буба Мирановић сада изгледа као милион долара! Певачица нестала у јеку популарности, а ево од чега сада живи

Буба Мирановић сада изгледа као милион долара! Певачица нестала у јеку популарности, а ево од чега сада живи

Курир 29.04.2025
Биљана Босиљчић, прославила се уметничким именом Буба Мирановић, а деведесетих је пленила лепотом и била једна од познатијих певачица на нашим просторима. - Нисам ја одустала, то се само издефинисало. Дошло је до замора… »
(Фото) мушкарци су лудели за њом, а она се повукла из јавности: Певачица изгледа као авион у шестој деценији, а ево од чега…

(Фото) мушкарци су лудели за њом, а она се повукла из јавности: Певачица изгледа као авион у шестој деценији, а ево од чега…

Блиц 29.04.2025
Биљана Босиљчић, прославила се уметничким именом Буба Мирановић, а деведесетих је пленила лепотом и била једна од познатијих певачица на нашим просторима. Буба Мирановић (58) се протеклих година повукла из јавност, а једном… »
"Дете ми је годину дана чекало на операцију": Наша певачица (46) проговорила и тешкој борби: Син јој се разболео, а није могла…

"Дете ми је годину дана чекало на операцију": Наша певачица (46) проговорила и тешкој борби: Син јој се разболео, а није могла…

Блиц 29.04.2025
Наша певачица Аница Миленковић се у јеку највеће популарности одселила у Америку где и даље живи са својом породицом. Аница је потом испричала да је имала великих проблема са наследником, који је изненада имао здравствене… »

Вести дана »