Povezane vesti
Baka Jela (78) se tukla sa šakalom da odbrani svog jedinog prijatelja: Vidi na jedno oko, živi sama u nedođiji
Telegraf pre 1 dan
U srcu planine Bobije, u šumovitoj nedođiji sela Gornja Orovica, sama i bez igde ikoga živi bakica Jela (78), dok joj društvo, pored psa i mačke, ponekad jedino pravi još i šakal, sa kim nema problem da se suoči. I pored vedrog, pozitivnog duha… »
"Jedem šta imam, kad imam" Baka Jela živi sama u planini, bez struje i vode! Nikog nema kilometrima unaokolo "Niko mi ne…
Kurir pre 6 sati
Baka Jela Đurđević (78) živi sama u crcu planine Bobija, u selu Gornja Orovica, u kući bez struje i vode! Četiri kilometara od nje nema žive duše. Baka sama cepa drva, a sudove i odeću pere u izvorskoj vodi. Jedino društvo su joj mačke sa kojim… »
Vesti dana »

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Vučić o sastanku sa Martom Kos: Naglasio sam našu punu spremnost da ubrzamo reforme
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Premijer indije dao vojsci zeleno svetlo da se osveti Pakistanu: "Uradite šta god želite"
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana