Povezane vesti
"Do kraja jula spoljni radovi, do ekspa se nadam da bude sve završeno" Vučić obišao Tiršovu 2: Srbija hoće da ide napred…
Kurir pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radove na izgradnji Univerzitetske dečije klinike Tiršova 2. Predsednik je na početku pohvalio napredak radova. - Velika je stvar za naše zdravstvo, naše lekare, i našu decu koja će… »
Vučić: “Tiršova 2” biće gotova pre Ekspa, u naredna tri, četiri dana dva puta ću se sastati sa Trampom
Insajder pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Univerzitetska dečija klinika Tiršova 2 biti potpuno gotova najkasnije do marta 2027. godine, a svakako pre Ekspa koji počinje u maju. Dodao je i kako se sa Nacionalnim stadionom kasni četiri… »
Predsednik Vučić u obilasku Tiršovoj 2: Gradi se brzo. To je velika stvar za naše zdravstvo i decu koja će tu biti lečena
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras tokom obilaska radova na izgradnji Univerzitetske dečije klinike Tiršova 2 da će grubi građevinski radovi biti gotovi već u julu i istakao da će naše zdravstvo i pre svega deca, dobiti… »
Vučić obišao gradilište Dečije bolnice Tiršova 2 u Beogradu: "Sve će biti gotovo najkasnije do marta 2027, pre Ekspa"
Euronews pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Univerzitetska dečija klinika Tiršova 2 biti potpuno gotova najkasnije do marta 2027. godine, a svakako pre Ekspa koji počinje u maju. Vučić je rekao, posle obilaska radova, da će grubi… »
Pogledajte kako izgleda gradilište "Tiršova 2" Ovako teku radovi na projektu vrednom 118 miliona: Posedovaće 154 sobe, 280…
Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radove na izgradnji Univerzitetske dečije klinike Tiršova 2. Nova dečja klinika nalaziće se u krugu KCS, na delu uz sam auto-put i u neposrednoj blizini postojeće zgrade ove specijalizovane… »
Vučić: Grubi građevinski radovi na Tiršovoj 2 biće gotovi već u julu
RTS pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras tokom obilaska radova na izgradnji Univerzitetske dečije klinike Tiršova 2 da će grubi građevinski radovi biti gotovi već u julu, a potpuni završetak klinike najkasnije do marta 2027. godine. Istakao… »
(Foto) "Radi se i gradi brzo" Vučić u Tiršovoj 2: Ovo je velika stvar za naše zdravstvo, ali i za našu decu koja će ovde…
Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi večeras radove na izgradnji Dečje bolnice Tiršova 2 u Beogradu. S Vučićem u obilasku su i ministar za javna ulaganja Darko Glišić, ministar finansija Siniša Mali, ministar zdravlja Zlatibor Lončar… »
Predsednik Vučić: Sastaću se sa Trampom dva puta u naredna tri, četiri dana
Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se u naredna tri, četiri dana dva puta sastati sa predsednikom SAD Donaldom Trampom. "Sastaću se dva puta različitim povodom u naredna četiri dana. Nemojte me držati za reč, pobrkao sam… »
Vučić: Ovo je prilika da pokažemo da brinemo o deci i našoj budućnosti, "Tiršova 2" nikla kao pečurka
Telegraf pre 1 dan
O današnjem sastanku sa Martom Kos. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radove na izgradnji Univerzitetske dečije klinike Tiršova 2. "Velika je stvar za našu decu, za naše ljude, dugo nismo bili, baš kao pečurka je niklo sve… »
Vučić najavio 2 sastanka sa Trampom do kraja nedelje
Telegraf pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se u naredna tri, četiri dana dva puta sastati sa predsednikom SAD Donaldom Trampom. "Sastaću se dva puta različitim povodom u naredna četiri dana. Nemojte me držati za reč, pobrkao sam… »
Đorđu Meloni Očekujem u Beogradu u avgustu ili septembru Vučić: To je strašno važno, ona je, uz Ursulu, najmoćnija…
Kurir pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je imao odličan razgovor sa Đorđom Meloni, istakavši da očekuje njenu posetu Beogradu u avgustu ili najkasnije u septembru. "Imao sa razgovor i sa Đorđom Meloni, bio je odličan", rekao je Vučić… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 30. april: Preko Apeninskog poluostrva na Balkan će stizati sve topliji vazduh
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih

Poginuo padobranac (41): Tragedija na vojnom aerodromu u Nišu, oglasilo se Ministarstvo odbrane: Umro nakon povrede tokom padobranskog skoka
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Vučić o sastanku sa Martom Kos: Naglasio sam našu punu spremnost da ubrzamo reforme
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

(Mape) stiže totalni obrt! Nakon vrelog Prvog maja, Srbija na udaru žestokog zahlađenja: Spremite se, biće ledeno, zna se i tačan datum
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Senat SAD potvrdio imenovanje Stivensa za ambasadora u Velikoj Britaniji
RTV pre 5 satijoš 1 povezana