Povezane vesti
"Ko bi trebalo da bude novi papa? Ja bih Voleo!" Donald Tramp šokirao odgovorom posle smrti Franje
Kurir pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp kratko se obratio novinarima ispred Bele kuće uoči odlaska na skup u Mičiganu kojim će obeležiti prvih 100 dana na vlasti. Jednu novinarku je zanimalo ko bi prema njegovom mišljenju trebalo da bude novi papa. Tramp… »
Tramp ima svog favorita za poglavara Rimokatoličke crkve: "Voleo bih da budem papa"
Euronews pre 7 sati
U razgovoru s novinarima pre putovanja u Mičigen na skup povodom 100. dana svoje administracije, američki predsednik Donald Tramp je upitan o predstojećem procesu konklave i ko bi, po njegovom mišljenju, trebalo da bude sledeći papa, a on se našalio… »
Tramp se našalio da bi trebalo da bude izabran za novog papu
Vesti online pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp se danas našalio da bi voleo da bude sledeći papa. U razgovoru sa novinarima pre putovanja u Mičigen na skup povodom 100. dana njegove administracije, Trampa su pitali o predstojećem procesu konklave i ko bi po… »
"Voleo bih da budem papa, to bi bio moj prvi izbor": Donald Tramp se osmehnuo, pa odgovorio novinarki (Video)
Mondo pre 8 sati
Donald Tramp kroz osmeh, u šali, rekao da hoće da bude papa. Američki predsednik Donald Tramp kratko se obratio novinarima ispred Bele kuće uoči odlaska na skup u Mičigenu kojim će obeležiti prvih 100 dana na vlasti. Jednu novinarku je zanimalo ko… »
„To bi bio moj izbor broj jedan!“ Evo šta je Tramp odgovorio novinarima na pitanje o predstojećoj konklavi Američki…
Dnevnik pre 8 sati
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp se danas našalio da bi voleo da bude sledeći papa. U razgovoru sa novinarima pre putovanja u Mičigen na skup povodom 100. dana njegove administracije, Trampa su pitali o predstojećem procesu konklave i ko… »
Vesti dana »

Vučić: Dobar sastanak sa Kos, otvoreno smo razgovarali o mnogim stvarima
RTV pre 34 minutajoš 1 povezana

Jutro hladno, ponegde i prizemni mraz, tokom dana sunčano i veoma toplo: Temperatura do 27 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 8 satijoš 2 povezane