Povezane vesti

"Ko bi trebalo da bude novi papa? Ja bih Voleo!" Donald Tramp šokirao odgovorom posle smrti Franje

"Ko bi trebalo da bude novi papa? Ja bih Voleo!" Donald Tramp šokirao odgovorom posle smrti Franje

Kurir pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp kratko se obratio novinarima ispred Bele kuće uoči odlaska na skup u Mičiganu kojim će obeležiti prvih 100 dana na vlasti. Jednu novinarku je zanimalo ko bi prema njegovom mišljenju trebalo da bude novi papa. Tramp… »
Tramp ima svog favorita za poglavara Rimokatoličke crkve: "Voleo bih da budem papa"

Tramp ima svog favorita za poglavara Rimokatoličke crkve: "Voleo bih da budem papa"

Euronews pre 7 sati
U razgovoru s novinarima pre putovanja u Mičigen na skup povodom 100. dana svoje administracije, američki predsednik Donald Tramp je upitan o predstojećem procesu konklave i ko bi, po njegovom mišljenju, trebalo da bude sledeći papa, a on se našalio… »
Tramp se našalio da bi trebalo da bude izabran za novog papu

Tramp se našalio da bi trebalo da bude izabran za novog papu

Vesti online pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp se danas našalio da bi voleo da bude sledeći papa. U razgovoru sa novinarima pre putovanja u Mičigen na skup povodom 100. dana njegove administracije, Trampa su pitali o predstojećem procesu konklave i ko bi po… »
"Voleo bih da budem papa, to bi bio moj prvi izbor": Donald Tramp se osmehnuo, pa odgovorio novinarki (Video)

"Voleo bih da budem papa, to bi bio moj prvi izbor": Donald Tramp se osmehnuo, pa odgovorio novinarki (Video)

Mondo pre 8 sati
Donald Tramp kroz osmeh, u šali, rekao da hoće da bude papa. Američki predsednik Donald Tramp kratko se obratio novinarima ispred Bele kuće uoči odlaska na skup u Mičigenu kojim će obeležiti prvih 100 dana na vlasti. Jednu novinarku je zanimalo ko… »
„To bi bio moj izbor broj jedan!“ Evo šta je Tramp odgovorio novinarima na pitanje o predstojećoj konklavi Američki…

„To bi bio moj izbor broj jedan!“ Evo šta je Tramp odgovorio novinarima na pitanje o predstojećoj konklavi Američki…

Dnevnik pre 8 sati
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp se danas našalio da bi voleo da bude sledeći papa. U razgovoru sa novinarima pre putovanja u Mičigen na skup povodom 100. dana njegove administracije, Trampa su pitali o predstojećem procesu konklave i ko… »

Vesti dana »