Povezane vesti

Tramp o nasledniku pape Franje: „Voleo bih da to budem ja“

Tramp o nasledniku pape Franje: „Voleo bih da to budem ja“

Nova 30.04.2025
Nakon smrti pape Franje u 89. godini, i pred početak konklave koja će odlučiti o novom poglavaru Katoličke crkve, američki predsednik Donald Tramp izazvao je talas reakcija izjavom da bi voleo da baš on bude novi papa. Na pitanje novinara „Koga biste… »
Tramp otkrio koga bi za naslednika pape Franje – sebe

Tramp otkrio koga bi za naslednika pape Franje – sebe

Danas 30.04.2025
Predsednik SAD Donald Tramp zna koga želi za narednog papu o čemu će odlučiti predstojeća konklava u Vatikanu: želi sebe.Američki sajt „Dejli bist“ danas piše da je na pitanje novinara „Koga vidite kao papu?“ Tramp u utorak odgovorio bez oklevanja: „Kao… »
Tramp: Voleo bih da ja budem papa

Tramp: Voleo bih da ja budem papa

N1 Info 30.04.2025
Američki sajt "Dejli bist" danas piše da je na pitanje novinara "Koga vidite kao papu?" američki predsednik Donald Tramp u utorak odgovorio bez oklevanja: "Kao papu? Voleo bih da ja budem papa". „To bi bio moj izbor broj jedan“, dodao je on. Izveštač je… »
Tramp: "Voleo bih da budem papa“, ali i kardinal iz Njujorka je "veoma dobar“

Tramp: "Voleo bih da budem papa“, ali i kardinal iz Njujorka je "veoma dobar“

NIN 30.04.2025
Dok se Rimokatolička crkva priprema za konklavu nakon smrti pape Franje, američki predsednik Donald Tramp ponudio je neobičan predlog - sebe. "Voleo bih da budem papa“, rekao je Donlad Tramp novinaru u utorak, dodajući da bi upravo on bio njegov… »
Tramp: Voleo bih da budem papa

Radio 021 30.04.2025
Predsednik SAD Donald Tramp zna koga želi za narednog papu o čemu će odlučiti predstojeća konklava u Vatikanu: želi sebe. Američki sajt "Daily beast" danas piše da je na pitanje novinara "Koga vidite kao papu?" Tramp u utorak odgovorio bez oklevanja… »

Telegraf 30.04.2025
Konklava počinje 7. maja. Američki predsednik Donald Tramp kratko se obratio novinarima ispred Bele kuće uoči odlaska na miting u Mičigenu, kojim će obeležiti prvih 100 dana na vlasti. Jednu novinarku je zanimalo ko bi, po njegovom mišljenju, trebalo da… »
"Voleo bih da budem papa": Predsednik Amerike se našalio i šokirao planetu: To bi bio moj izbor broj jedan

"Voleo bih da budem papa": Predsednik Amerike se našalio i šokirao planetu: To bi bio moj izbor broj jedan

Blic 29.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp se danas našalio da bi voleo da bude sledeći papa. U razgovoru sa novinarima pre putovanja u Mičigen na skup povodom 100. dana njegove administracije, Trampa su pitali o predstojećem procesu konklave i ko bi po njegovom… »

Vesti dana »