Povezane vesti
Brnabić: Članstvo u Evropskoj uniji ostaje spoljnopolitički cilj Srbije
Telegraf 30.04.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je juče, u razgovoru sa evropskom komesarkom za proširenje Martom Kos u Beogradu, da članstvo u Evropskoj uniji ostaje spoljnopolitički cilj Srbije uprkos brojnim izazovima, te da će Srbija nastaviti da… »
„Članstvo Srbije u EU ostaje spoljnopolitički cilj Srbije“: Brnabić se sastala sa Martom Kos
Danas 29.04.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Beogradu sa evropskom komesarkom za proširenje Martom Кos, kojoj se zahvalila na poseti i izrazila nadu da će njena poseta doprineti intenziviranju evropskih integracija Srbije. Brnabić je rekla… »
Ana Brnabić razgovarala sa Martom Kos: Članstvo u Evropskoj uniji ostaje spoljnopolitički cilj Srbije
Blic 29.04.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas, u razgovoru sa evropskom komesarkom za proširenje Martom Kos u Beogradu, da članstvo u Evropskoj uniji ostaje spoljnopolitički cilj Srbije uprkos brojnim izazovima, te da će Srbija nastaviti da… »
Vesti dana »

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 5 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih