Povezane vesti
Kladionice su rekle svoje: Barselona je apsolutni favorit u prvom meču protiv Intera
Kurir pre 31 dana
Fudbaleri Barselone i Intera u sredu od 21 čas igraju prvi meč polufinala Lige šampiona. Sve je spremno za spektakl, a kladionice su objavile kvote za ovaj meč i uloga favorita ide u ruke Barseloni. Kvota na trijumf Barse iznosi 1,60, na nerešen… »
"Ja to rekao? Izgleda da sam pametan": Jokić nije mogao da veruje šta je predvideo
Mondo pre 31 dana
Nikola Jokić se iznenadio kada su ga novinari podsetili na izjavu od pre dve godine kada je rekao važnu stvar o Džamalu Mareju, čime je na neki način predvideo i šta sledi u seriji protiv L.A. Klipersa. Denver je prethodne noći razbio L.A. Kliperse… »
Jokić: "Želimo da bude gadno, da bude grubo! Nije ovo bila moja noć..."
Telegraf pre 31 dana
Košarkaši Denvera savladali su ekipu Los Anđeles Klipersa rezultatom 131:115, u petom meču prve runde plej-ofa (3:2 u seriji), a srpski as Nikola Jokić je ponovo isporučio ono što se od njega i očekuje – tripl-dabl sa 13 poena, 10 skokova i 12… »
Poznato kada Jokić igra za prolazak dalje: Termin nije mogao biti gori za Srbe
Nova pre 31 dana
Poznato je kada će biti odigrana šesta utakmica plej-of serije između Denver Nagetsa i Los Anđeles Klipersa (3-2). Termin odigravanja meča je zavisio od toga koliko će drugih utakmica biti na programu te večeri, pa je u igri bilo nekoliko… »
Jokićev tripl-dabl ostao u senci Džamala Mareja: Pogledajte šta je radio najbolji na svetu
Mondo pre 31 dana
Srpski košarkaš Nikola Jokić napravio tripl-dabl i ostao u senci Džamala Mareja. Kako izgleda meč Denvera u kojem Nikola Jokić nije najbolji pojedinac? Mnogima je to bilo nezamislivo, ali se desilo. Ekipa iz Kolorada savladala je Los Anđeles… »
Lopte Nikole Jokića "imaju oči": Nba oduševljen magičnom asistencijom MVP Srbina
Telegraf pre 31 dana
Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Kliperse u petom meču NBA plej-of serije i poveli sa 3:2, čime su se približili plasmanu u narednu rundu. Nikola Jokić ponovo je bio glavna karika u pobedi svog tima, ostvarivši tripl-dabl učinak… »
Kladionice ponovo potcenile Jokića i nagetse! Klipersi su favoriti i u petom meču koji se igra u Denveru
Kurir pre 31 dana
Denver Nagetsi Nikole Jokića i Los Anđeles Klipersi Bogdana Bogdanovića u noći između utorka i srede (04.00) igraju peti meč plej-of serije NBA lige. Trenutni rezultat je 2:2 u pobedama i biće ovo veoma važan meč za nastavak serije. Kladionice su… »
Vesti dana »

Haos u Minhenu: Sukob dve frakcije navijača PSŽ-a u metrou posle osvajanja LŠ, sve blokirano kod stadiona
Telegraf pre 4 satijoš 10 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 5 satijoš 4 povezane

(Video) Most se srušio i pao na putnički voz: Tragedija u Rusiji: Ima mrtvih
Blic pre 5 satijoš 7 povezanih

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana