Povezane vesti

Kladionice su rekle svoje: Barselona je apsolutni favorit u prvom meču protiv Intera

Kladionice su rekle svoje: Barselona je apsolutni favorit u prvom meču protiv Intera

Kurir pre 2 sata
Fudbaleri Barselone i Intera u sredu od 21 čas igraju prvi meč polufinala Lige šampiona. Sve je spremno za spektakl, a kladionice su objavile kvote za ovaj meč i uloga favorita ide u ruke Barseloni. Kvota na trijumf Barse iznosi 1,60, na nerešen… »
"Ja to rekao? Izgleda da sam pametan": Jokić nije mogao da veruje šta je predvideo

"Ja to rekao? Izgleda da sam pametan": Jokić nije mogao da veruje šta je predvideo

Mondo pre 2 sata
Nikola Jokić se iznenadio kada su ga novinari podsetili na izjavu od pre dve godine kada je rekao važnu stvar o Džamalu Mareju, čime je na neki način predvideo i šta sledi u seriji protiv L.A. Klipersa. Denver je prethodne noći razbio L.A. Kliperse… »
Jokić: "Želimo da bude gadno, da bude grubo! Nije ovo bila moja noć..."

Jokić: "Želimo da bude gadno, da bude grubo! Nije ovo bila moja noć..."

Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Denvera savladali su ekipu Los Anđeles Klipersa rezultatom 131:115, u petom meču prve runde plej-ofa (3:2 u seriji), a srpski as Nikola Jokić je ponovo isporučio ono što se od njega i očekuje – tripl-dabl sa 13 poena, 10 skokova i 12… »
Jokićev tripl-dabl ostao u senci Džamala Mareja: Pogledajte šta je radio najbolji na svetu

Jokićev tripl-dabl ostao u senci Džamala Mareja: Pogledajte šta je radio najbolji na svetu

Mondo pre 2 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić napravio tripl-dabl i ostao u senci Džamala Mareja. Kako izgleda meč Denvera u kojem Nikola Jokić nije najbolji pojedinac? Mnogima je to bilo nezamislivo, ali se desilo. Ekipa iz Kolorada savladala je Los Anđeles… »
Poznato kada Jokić igra za prolazak dalje: Termin nije mogao biti gori za Srbe

Poznato kada Jokić igra za prolazak dalje: Termin nije mogao biti gori za Srbe

Nova pre 2 sata
Poznato je kada će biti odigrana šesta utakmica plej-of serije između Denver Nagetsa i Los Anđeles Klipersa (3-2). Termin odigravanja meča je zavisio od toga koliko će drugih utakmica biti na programu te večeri, pa je u igri bilo nekoliko… »
Lopte Nikole Jokića "imaju oči": Nba oduševljen magičnom asistencijom MVP Srbina

Lopte Nikole Jokića "imaju oči": Nba oduševljen magičnom asistencijom MVP Srbina

Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Kliperse u petom meču NBA plej-of serije i poveli sa 3:2, čime su se približili plasmanu u narednu rundu. Nikola Jokić ponovo je bio glavna karika u pobedi svog tima, ostvarivši tripl-dabl učinak… »
Kladionice ponovo potcenile Jokića i nagetse! Klipersi su favoriti i u petom meču koji se igra u Denveru

Kladionice ponovo potcenile Jokića i nagetse! Klipersi su favoriti i u petom meču koji se igra u Denveru

Kurir pre 5 sati
Denver Nagetsi Nikole Jokića i Los Anđeles Klipersi Bogdana Bogdanovića u noći između utorka i srede (04.00) igraju peti meč plej-of serije NBA lige. Trenutni rezultat je 2:2 u pobedama i biće ovo veoma važan meč za nastavak serije. Kladionice su… »

Vesti dana »