Povezane vesti
"Tiršova 2 izgledaće kao svemirski brod" Moćna poruka predsednika Vučića: Veliku stvar radimo za budućnost naše dece…
Kurir 30.04.2025
BEOGRAD - Tiršova 2 izgledaće kao svemirski brod, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sinoćnjeg obilaska radova na novoj dečjoj bolnici u Beogradu. - Veliku stvar radimo, veliku stvar za budućnost naše dece, ovo će biti velika… »
"Tiršova 2 do Ekspa" - predsednikovo novo obećanje za staru priču
Insajder pre 31 dana
Univerzitetska dečija klinika Tiršova 2 biće potpuno gotova najkasnije do marta 2027. godine, a svakako pre Ekspa koji počinje u maju - to smo sinoć čuli od predsednika Srbije Aleksandra Vučića. I to nije prvi put da je predsednik obećao početak… »
Vučić: U naredna tri, četiri dana dva puta ću se sastati sa Trampom
NIN 30.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se u naredna tri, četiri dana dva puta sastati sa predsednikom SAD Donaldom Trampom. "Sastaću se dva puta različitim povodom u naredna četiri dana sa Donaldom Trampom. Nemojte me držati za reč… »
Vučić: Dobar sastanak sa Kos, otvoreno smo razgovarali o mnogim stvarima
RTV 30.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sastanak sa evropskom komesarkom za proširenje Martom Kos prošao dobro te da su razgovarali otvoreno o svim problemima, kao i o strateškom opredeljenju Srbije. Vučić je sinoć, tokom… »
Vučić: U naredna tri, četiri dana dva puta ću se sastati sa Trampom
Blic 29.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se u naredna tri, četiri dana dva puta sastati sa predsednikom SAD Donaldom Trampom. "Sastaću se dva puta različitim povodom u naredna četiri dana. Nemojte me držati za reč, pobrkao sam… »
Vučić: U Evropi ne gledaju sa simpatijama na moj put u Moskvu
Danas 29.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je zadovoljan radovima koji su u toku na Dečjoj klici „Tiršova 2“ i zahvalio Evropskoj uniji na novačnom doprinosu za izgradnju te bolnice. Vučić je u obilasku radova naveo da će… »
"Jedini veliki sindikat rekao da neće da učestvuje u tome" Vučić o najavljenom protestu 1. maja i razgovoru sa Martom Kos…
Blic 29.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji Univerzitetske dečije klinike Tiršova 2. Vučić je večeras obišao gradilište na kojem se gradi Tiršova 2, kako bi se lično uverio da radovi funkcionišu u najboljem redu. Sa njim… »
Vesti dana »

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Beta pre 6 minutajoš 24 povezane

Poljaci danas ne biraju samo predsednika, već i smer u kom ide spoljna politika zemlje
Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih

Ministarka građevinarstva: Ispitivanje statike zgrade Železničke stanice u Novom Sadu još nije moguće
Insajder pre 1 satjoš 12 povezanih

Danas sunčano, temperatura u Srbiji do 30 stepeni: I narednih sedam dana toplo
Euronews pre 36 minutajoš 20 povezanih