Povezane vesti

Ema Radujko o vezi sa Gudeljem: „Sviđa mi se, njegova porodica mi je veoma draga…“

Ema Radujko o vezi sa Gudeljem: „Sviđa mi se, njegova porodica mi je veoma draga…“

Nova pre 4 sati
Pevačica Ema Radujko progovorila je o odnosu sa Dragišom Gudeljom i otkrila da obožava njegovu porodicu. Naime, Ema Radujko je gostovala u emisiji „Amidži šou“ gde je konačno otkrila nešto više o odnosu nje i Gudelja. – Videla sam, pišu… »
Ema Radujko konačno progovorila o odnosu sa Gudeljom: "Obožavam njegovu porodicu i Anastasiju", dotakla se i bivšeg dečka…

Ema Radujko konačno progovorila o odnosu sa Gudeljom: "Obožavam njegovu porodicu i Anastasiju", dotakla se i bivšeg dečka…

Blic pre 6 sati
Pevačica Ema Radujko progovorila je o odnosu sa Dragišom Gudeljom i otkrila da obožava njegovu porodicu. Naime, Ema Radujko je gostovala u emisiji "Amidži šou" gde je konačno otkrila nešto više o odnosu nje i Gudelja. - Videla sam, pišu novine… »
Odlučila da progovori! Ema Radujko otkrila sve o odnosu sa Gudeljom: Svaki dan pričamo o fudbalu, njegova porodica...

Odlučila da progovori! Ema Radujko otkrila sve o odnosu sa Gudeljom: Svaki dan pričamo o fudbalu, njegova porodica...

Kurir pre 6 sati
Ema Radujko u poslednjih nekoliko nedelja glavna je tema medija zbog navodne veze s Dragi Gudeljom. I dok javnost bruji o njihovom odnosu, gde isplivavaju i njihove zajedničke fotografije dok šetaju gradom i pevačica i bivši fudbaler o svom odnosu… »
Ema Radujko progovorila o vezi sa Gudeljem: "Sviđa mi se, njegova porodica mi je veoma draga..."

Ema Radujko progovorila o vezi sa Gudeljem: "Sviđa mi se, njegova porodica mi je veoma draga..."

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Ema Radujko progovorila je o odnosu sa Dragišom Gudeljom i otkrila da obožava njegovu porodicu. Naime, Ema Radujko je gostovala u emisiji "Amidži šou" gde je konačno otkrila nešto više o odnosu nje i Gudelja. - Videla sam, pišu novine… »
"Sviđa mi se njihov stil života": Ema Radujko progovorila o vezi sa Dragišom Gudeljem

"Sviđa mi se njihov stil života": Ema Radujko progovorila o vezi sa Dragišom Gudeljem

Mondo pre 7 sati
Pevačica Ema Radujko progovorila o navodima da je u vezi sa Dragišom Gudeljem u emisiji Ognjena Amidžića. Ema Radujko, gostujući u emisiji "Ami G šou", progovorila je o prirodi odnosa sa Dragišom, s obzirom na to da se šuška da su u emotivnoj… »
Ema Radujko progovorila o odnosu sa Gudeljem, pa otkrila kako je biti sa fudbalerom u vezi: “Sviđa mi se…”

Ema Radujko progovorila o odnosu sa Gudeljem, pa otkrila kako je biti sa fudbalerom u vezi: “Sviđa mi se…”

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Ema Radujko digla je prašinu u javnosti zbog bliskosti sa bratom fudbalera Nemanje Gudelja, Dragim Gudeljem. Ema Radujko, gostujući u emisiji "Ami G šou", progovorila je o prirodi odnosa sa Dragišom, s obzirom na to da se šuška da su u… »

Vesti dana »