Повезане вести
Ема Радујко о вези са Гудељем: „Свиђа ми се, његова породица ми је веома драга…“
Нова 30.04.2025
Певачица Ема Радујко проговорила је о односу са Драгишом Гудељом и открила да обожава његову породицу. Наиме, Ема Радујко је гостовала у емисији „Амиџи шоу“ где је коначно открила нешто више о односу ње и Гудеља. – Видела… »
Ема Радујко коначно проговорила о односу са Гудељом: "Обожавам његову породицу и Анастасију", дотакла се и бившег дечка…
Блиц 30.04.2025
Певачица Ема Радујко проговорила је о односу са Драгишом Гудељом и открила да обожава његову породицу. Наиме, Ема Радујко је гостовала у емисији "Амиџи шоу" где је коначно открила нешто више о односу ње и Гудеља. - Видела… »
Одлучила да проговори! Ема Радујко открила све о односу са Гудељом: Сваки дан причамо о фудбалу, његова породица...
Курир 30.04.2025
Ема Радујко у последњих неколико недеља главна је тема медија због наводне везе с Драги Гудељом. И док јавност бруји о њиховом односу, где испливавају и њихове заједничке фотографије док шетају градом и певачица и бивши… »
Ема Радујко проговорила о вези са Гудељем: "Свиђа ми се, његова породица ми је веома драга..."
Телеграф 30.04.2025
Певачица Ема Радујко проговорила је о односу са Драгишом Гудељом и открила да обожава његову породицу. Наиме, Ема Радујко је гостовала у емисији "Амиџи шоу" где је коначно открила нешто више о односу ње и Гудеља. - Видела… »
"Свиђа ми се њихов стил живота": Ема Радујко проговорила о вези са Драгишом Гудељем
Мондо 30.04.2025
Певачица Ема Радујко проговорила о наводима да је у вези са Драгишом Гудељем у емисији Огњена Амиџића. Ема Радујко, гостујући у емисији "Ами Г шоу", проговорила је о природи односа са Драгишом, с обзиром на то да се шушка да… »
Ема Радујко проговорила о односу са Гудељем, па открила како је бити са фудбалером у вези: “Свиђа ми се…”
Телеграф 30.04.2025
Певачица Ема Радујко дигла је прашину у јавности због блискости са братом фудбалера Немање Гудеља, Драгим Гудељем. Ема Радујко, гостујући у емисији "Ами Г шоу", проговорила је о природи односа са Драгишом, с обзиром на то да… »
Вести дана »
У поштама све спремно за пријаве за легализацију! Шта је потребно од документације, а за кога је бесплатно - све информације на једном месту
Ало пре 28 минутајош 49 повезаних
Шта ће бити ако Народној банци буду уведене санкције због НИС-а? Могући многи поремећаји и притисак на динар
Курир пре 28 минутајош 27 повезаних
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 28 минутајош 32 повезане
Јокић претекао Џордана, у нечему је неприкосновен у овој декади
Спорт клуб пре 23 минутајош 36 повезаних