Povezane vesti

Milan Vasić prvi put o tajnom venčanju i trudnoj ženi: Otkrio pol bebe, koliko je u ljubavi sa svojom izabranicom, a evo da…

Milan Vasić prvi put o tajnom venčanju i trudnoj ženi: Otkrio pol bebe, koliko je u ljubavi sa svojom izabranicom, a evo da…

Kurir pre 4 sati
Milan Vasić nedavno se oženio 18 godina mlađom Majom, a sada je prvi put otkrio detalje intimne ceremonije. Glumac ne krije radost zbog ženidbe, ali i bebe koja je na putu. -Moram da priznam da sam odlično. Zdrav sam, radim, posećujem redovno Kosovo… »
Milan Vasić prvi put o tajnom venčanju i trudnoj ženi: Progovorio o preseljenju na Kosovo sa 18 godina mlađom Majom…

Milan Vasić prvi put o tajnom venčanju i trudnoj ženi: Progovorio o preseljenju na Kosovo sa 18 godina mlađom Majom…

Blic pre 6 sati
Glumac Milan Vasić nedavno se oženio 18 godina mlađom Majom, a sada je prvi put za "Blic" otkrio detalje intimne ceremonije. Milan Vasić ne krije radost zbog ženidbe, ali i bebe koja je na putu. -Moram da priznam da sam odlično. Zdrav sam, radim… »
(Video) Trudna žena Milana vasića prvi put u javnosti: Maja se u tajnosti udala za 18 godina starijeg glumca, pa zasenila…

(Video) Trudna žena Milana vasića prvi put u javnosti: Maja se u tajnosti udala za 18 godina starijeg glumca, pa zasenila…

Blic pre 15 sati
Milan Vasić se nedavno u tajnosti oženio 18 godina mlađom Majom sa kojom čeka dete, a sada je ekipa "Blica" njegovu sprugu snimila prvi put u javnosti. Naime, Milan Vasić večeras igra u predstavi "Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja", a supruga… »

Vesti dana »