Повезане вести

Милан Милошевић за длаку избегао да буде увучен у проституцију! Водитељ признао све: Рекли су ми да ће уложити у мене! Себе…

Милан Милошевић за длаку избегао да буде увучен у проституцију! Водитељ признао све: Рекли су ми да ће уложити у мене! Себе…

Курир 30.04.2025
Милан Милошевић, водитељ "Елите", често је током интервјуа у медијима говорио о својој породичној ситуацији, тачније конкретно о свом одрастању, а овом приликом је у подкасту "На линији живота" испричао детаље о којима до сада… »
Милан Милошевић проговорио о проституцији и шокирао: "у Новом Саду су ми таксиста и његова жена давали паре"

Милан Милошевић проговорио о проституцији и шокирао: "у Новом Саду су ми таксиста и његова жена давали паре"

Блиц 30.04.2025
Милан Милошевић проговорио је о проституцији и понуди коју је добио да се бави најстаријих занатом. Наиме, Милан Милошевић, водитељ " Задруге 8 Елите", је у подкасту "На линији живота" испричао да је добио понуду да се бави… »
"Рекли су да не морам да будем с ким нећу": Водитељ открио како су га таксиста и његова жена врбовали за проституцију

"Рекли су да не морам да будем с ким нећу": Водитељ открио како су га таксиста и његова жена врбовали за проституцију

Мондо 30.04.2025
Водитељ Милан Милошевић открио да су људи код којих је живео у Новом Саду након завршене средње школе, покушали да га увуку у проституцију. Милан Милошевић, водитељ "Елите", често је током интервјуа у медијима говорио о… »

Вести дана »