Povezane vesti

Milan Milošević za dlaku izbegao da bude uvučen u prostituciju! Voditelj priznao sve: Rekli su mi da će uložiti u mene…

Milan Milošević za dlaku izbegao da bude uvučen u prostituciju! Voditelj priznao sve: Rekli su mi da će uložiti u mene…

Kurir pre 5 sati
Milan Milošević, voditelj "Elite", često je tokom intervjua u medijima govorio o svojoj porodičnoj situaciji, tačnije konkretno o svom odrastanju, a ovom prilikom je u podkastu "Na liniji života" ispričao detalje o kojima do sada nikada nije… »
Milan Milošević progovorio o prostituciji i šokirao: "u Novom Sadu su mi taksista i njegova žena davali pare"

Milan Milošević progovorio o prostituciji i šokirao: "u Novom Sadu su mi taksista i njegova žena davali pare"

Blic pre 5 sati
Milan Milošević progovorio je o prostituciji i ponudi koju je dobio da se bavi najstarijih zanatom. Naime, Milan Milošević, voditelj " Zadruge 8 Elite", je u podkastu "Na liniji života" ispričao da je dobio ponudu da se bavi najstarijim zanatom i da… »
"Rekli su da ne moram da budem s kim neću": Voditelj otkrio kako su ga taksista i njegova žena vrbovali za prostituciju

"Rekli su da ne moram da budem s kim neću": Voditelj otkrio kako su ga taksista i njegova žena vrbovali za prostituciju

Mondo pre 6 sati
Voditelj Milan Milošević otkrio da su ljudi kod kojih je živeo u Novom Sadu nakon završene srednje škole, pokušali da ga uvuku u prostituciju. Milan Milošević, voditelj "Elite", često je tokom intervjua u medijima govorio o svojoj porodičnoj… »

Vesti dana »