Povezane vesti
Ovako nas trgovci navode da trošimo više! Ovaj trik će vas naterati da potrošite više i kupite ono što uopšte niste planirali…
Blic 30.04.2025
U vreme kada inflacija neumitno seče kućne budžete, potrošači sve više prate cene i posebne ponude. Međutim, oni sami nemaju pojma koliko su marketinški stručnjaci postali vešti u korišćenju psiholoških trikova kako bi nas naveli da trošimo više, često… »
Kako nas navode da trošimo više? Ovako muzika i zvuk malih pločica utiču na našu kupovinu! Sve je detaljno isplanirano
Kurir 30.04.2025
Nije slučajno, iza toga stoji pažljivo osmišljena strategija – muzika u prodavnicama je psihološki alat koji utiče na vaše ponašanje i – da, podstiče vas da trošite više. Evo kako to zapravo funkcioniše Mnoge studije pokazuju da brža muzika ubrzava… »
Vesti dana »

Privedeni student osumnjičen za četiri krivična dela koja nemaju veze sa protestom
NoviSad.com pre 9 minutajoš 16 povezanih

Studenti krenuli ka tužilaštvu da predaju krivičnu prijavu protiv Vučića
Radio sto plus pre 39 minutajoš 13 povezanih

Nekoliko povrijeđenih u sukobu policije i građana ispred Skupštine Novog Sada
Al Jazeera pre 1 satjoš 34 povezane

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 34 minutajoš 24 povezane

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 4 minutajoš 37 povezanih