Povezane vesti
Žalba Nestorovićevog pokreta na "poklanjanje litijuma" odbijena: Nenadležni…
RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Pokret MI - Snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović saopštio je danas da je odbijena žalba poslaničke grupe tog pokreta na odluku Ministarstva zaštite životne sredine, kojom se suprotno Ustavu i zakonima i na štetu Srbije"poklanja… »
Mi snaga naroda: Vlada odbila žalbu poslanika o poklanjanju litijuma
Beta pre 6 sati
Poslanička grupa "Mi snaga naroda" saopštila je da je Vlada odbila njenu žalbu povodom odluke Ministarstva zaštite životne sredine da, kako je navela, suprotno Ustavu i zakonima i na štetu Srbije pokloni litijum vredan 56 milijardi evra. Kako su… »
Odbijena žalba „Mi snaga naroda“
Danas pre 7 sati
Pokret MI – Snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović saopštio je danas da je odbijena žalba poslaničke grupe tog pokreta na odluku Ministarstva zaštite životne sredine, kojom se suprotno Ustavu i zakonima i na štetu Srbije poklanja litijum… »
Vesti dana »

Marta Kos u Novom Sadu – odala poštu stradalima, sastala se sa studentima
RTS pre 2 satajoš 27 povezanih

Brnabić: Dobro što Macut vodi razgovore sa rektorom, od Đokića ne očekujem ništa
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane

Opozicija otkriva kako je izgledao razgovor sa Martom Kos: Najbolji i najplodonosniji sastanak u poslednjih 10 godina
Nova pre 2 satajoš 30 povezanih

Ovde turisti u proseku troše 100 dolara dnevno: Za samo tri meseca ugostili gotovo 9 miliona ljudi
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane