Povezane vesti

Stamenkovski: Kos predočene činjenice, Srbija suočena sa ozbiljnim posledicama zbog blokada

Stamenkovski: Kos predočene činjenice, Srbija suočena sa ozbiljnim posledicama zbog blokada

Euronews pre 5 sati
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da je evropska komesarka za proširenje Marta Kos na sastancima sa državnim zvaničnicima informisana o svim okolnostima i realnom stanju u… »
Đurđević Stamenkovski o izmeni Zakona o radu: Nisam neprijatelj sindikata, tu sam da razgovaramo

Đurđević Stamenkovski o izmeni Zakona o radu: Nisam neprijatelj sindikata, tu sam da razgovaramo

Euronews pre 6 sati
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas povodom najave protesta pojedinih sindikata za Međunarodni praznik rada, da država prepoznaje značaj dijaloga sa sindikatima, ali i… »
Đurđević Stamenkovski: Nisam neprijatelj sindikata, tu sam da razgovaramo

Đurđević Stamenkovski: Nisam neprijatelj sindikata, tu sam da razgovaramo

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas povodom najave protesta pojedinih sindikata za Međunarodni praznik rada, da država prepoznaje značaj dijaloga sa sindikatima… »
Milica Zavetnica: Čitavoj Evropi smo održali čas demokratije

Milica Zavetnica: Čitavoj Evropi smo održali čas demokratije

Radio 021 pre 7 sati
Ministarka Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da je evropska komesarka za proširenje Marta Kos na sastancima sa državnim zvaničnicima informisana o svim okolnostima i realnom stanju u Srbiji. Komentarišući posetu Marte Kos Srbiji… »
Stamenkovski: Mi smo čitavoj Evropi održali čas demokratije po cenu državnih i nacionalnih interesa

Stamenkovski: Mi smo čitavoj Evropi održali čas demokratije po cenu državnih i nacionalnih interesa

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da je evropska komesarka za proširenje Marta Kos na sastancima sa državnim zvaničnicima informisana o svim okolnostima i realnom… »
"Ova vlada se nalazi između dve vatre" Ministarka Stamenkovski o poseti Marte Kos: Nismo tu da podnosimo raport, ali imamo…

"Ova vlada se nalazi između dve vatre" Ministarka Stamenkovski o poseti Marte Kos: Nismo tu da podnosimo raport, ali imamo…

Kurir pre 8 sati
Milica Đurđević Stamenkovski, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja rekla je da su vekovi bili potrebni da se Srbija izgradi, a samo jedan dan je dovoljan da se ona sruši. - U trenutku kada se politička scena suočava sa… »
Đurđević Stamenkovski: Od političke situacije u zemlji zavisi da li će nova vlada biti oročena

Đurđević Stamenkovski: Od političke situacije u zemlji zavisi da li će nova vlada biti oročena

Danas pre 8 sati
„U Srbiji postoje vrlo snažne medijske mašinerije kao što su N1 i Nova S ,koje su oblikovale deo javnosti koji danas blokira Srbiju“, rekla je Milica Đurđević Stamenkovski, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja… »

Vesti dana »