Povezane vesti
"Pila sam litar i po votke dnevno" Danica Maksimović zbog poroka bila na ivici provalije, a onda je pobedila! Evo kako se…
Kurir pre 4 sati
Glumica Danica Maksimović više puta je otvoreno govorila o poroku sa kojim se borila, a kako kaže, najveći uspeh joj je to što ga je pobedila. - Pobeda najveća je to što sam pobedila porok. Ja sam ponosna, postala sam misionar. Prosto, takva sam… »
Osam meseci bila na lečenju od poroka: Danica Maksimović o problemu sa kojim se borila: "u pozorištu to svi konzumiraju"
Blic pre 3 sata
Glumica Danica Maksimović jednom prilikom otvoreno je govorila o poroku sa kojim se borila, a kako ističe najveća pobeda joj je to što je uspela da se izbori sa velikim problemom. - Pobeda najveća je to što sam pobedila porok. Ja sam ponosna… »
Vesti dana »

Počelo okupljanje ispred suda u Novom Sadu, studenti traže oslobađanje aktivista
Beta pre 54 minutajoš 12 povezanih

FoNet: Macut pristao na uslov koji je rektor Đokić postavio za održavanje sastanka
Euronews pre 3 satajoš 9 povezanih

Studenti maratonci trče ka Briselu, njihove kolege sa FTN se sastale sa Martom Kos: "Videćete u narednom periodu"
Blic pre 18 minutajoš 23 povezane

Radno vreme za Prvi maj: Kako će raditi prodavnice, pijace, apoteke?
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane