Povezane vesti
„Putin me malo zavlači“: Šta je sve Tramp rekao za ABC povodom 100 dana na vlasti o ratu u Ukrajini (VIDEO)
Danas 30.04.2025
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin i dalje „sanjari“ o zauzimanju cele teritorije Ukrajine, ali to neće učiniti, izjavio je predsednik SAD Donald Tramp u intervjuu za ABC News. Ovaj intervju Tramp je dao povodom svojih prvih 100 dana u drugom… »
Tramp priznao: Moguće je da me Putin zavlači
Nova 30.04.2025
Aktuelni predsednik SAD Donald Tramp govorio je o ratu u Ukrajini tokom intervjua za ABC News emitovanog sinoć. U intervjuu, koji je bio fokusiran na prvih 100 dana Trampovog novog mandata, voditelj ga je pitao o njegovim protivrečnim stavovima o… »
Tramp sumnja da ga Putin "zavlači": "Sanja da zauzme celu zemlju, ja to neću da mu dozvolim"
Telegraf 30.04.2025
Tramp sumnja da ga Putin "zavlači" Predsednik SAD-a Donald Tramp govorio je o ratu u Ukrajini tokom intervjua za ABC News, a koji je emitovan sinoć. U intervjuu, koji je bio fokusiran na prvih 100 dana Trampovog novog mandata, voditelj ga je upitao o… »
Vesti dana »

Preokret! Tramp podržao putinov plan?! Na pomolu kraj rata u Ukrajini, ali će Zelenski poludeti zbog uslova: Isplivao ceo predlog Kremlja
Blic pre 2 minutajoš 31 povezana

Burna noć u Srbiji: Zapaljene prostorije SNS i demolirana Skupština u Valjevu, neredi u Beogradu, 56 privedenih
NIN pre 32 minutajoš 15 povezanih

Gužve i vremenski uslovi otežavaju saobraćaj na graničnim prelazima Srbije
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 9 povezanih