Povezane vesti
Moćne scene iz Vijetnama: Pedeset godina od pada Sajgona, vojska ponosno maršira kroz Ho Ši Min! Veličanstveni prizori sa…
Kurir 30.04.2025
Vojna parada je počela ujutru u Ho Ši Minu, nekadašnjem Sajgonu, tenkom koji je nosio portret revolucionarnog vođe Ho Ši Mina na čelu povorke, dok su iznad njih leteli borbeni avioni i helikopteri noseći zastave. Više od 13.000 ljudi učestvovalo je u… »
U Vijetnamu velika parada povodom 50. godišnjice ulaska u Sajgon
Al Jazeera 30.04.2025
Vijetnamski rat ostaje za Washington prvi veliki poraz supersile koja je sebe smatrala nepobjedivom. Vijetnam je danas uz veliku pompu proslavio 50. godišnjicu ulaska u Sajgon, što je označilo ponovno ujedinjenje zemlje pod okriljem Komunističke partije… »
U Vijetnamu velika parada povodom 50. godišnjice pada Sajgona
Beta 30.04.2025
Vijetnam je danas uz veliku pompu proslavio 50. godišnjicu pada Sajgona, koji je označio ponovno ujedinjenje zemlje pod okriljem Komunističke partije. Vojna parada je počela ujutru u Ho Ši Minu, nekadašnjem Sajgonu, tenkom koji je nosio portret… »
Vesti dana »

Bliski istok na ivici velikog sukoba: Iran i Izrael razmenjuju smrtonosne udarce, svet zabrinut
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

IT asocijacija zabrinuta zbog odluke Vlade Srbije o ukidanju podsticaja za poslodavce koji zapošljavaju novonaseljena lica
Biznis.rs pre 36 minutajoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 11 minutajoš 26 povezanih

Osmi dan blokade u Nemanjinoj: Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Euronews pre 7 satijoš 12 povezanih