Povezane vesti

Jokić postigao tripl-dabl, ali "nije bila njegova noć"

Jokić postigao tripl-dabl, ali "nije bila njegova noć"

Sportske.net 30.04.2025
Nikola Jokić nije bio zadovoljan svojom igrom posle pobede nad LA Klipersima u petom meču plej-ofa NBA lige. Denver sada vodi 3:2 u seriji i ima priliku da ostvari prolazak u polufinale konferencije narednim trijumfom. Jokić je postigao tripl-dabl u ovoj… »
Barsa se još pita: Monako pao u Blaugrani, F4 će sačekati

Barsa se još pita: Monako pao u Blaugrani, F4 će sačekati

Sport klub 30.04.2025
Košarkaši Barselone izborili su četvrtu utakmicu plejofa protiv Monaka. Ekipa iz Katalonije savladala je goste rezultatom 100:89 (24:27, 27:12, 23:27, 26:23). Pretila je Barsi katastrofa i „čišćenje“ protiv tima iz Kneževine, ali je Blaugrana na krilima… »
Živa je barsa! Monako će morati još da se pomuči, Fajnal For će morati da sačeka

Živa je barsa! Monako će morati još da se pomuči, Fajnal For će morati da sačeka

Večernje novosti 30.04.2025
Košarkaši Barselone izborili su četvrtu utakmicu plejofa protiv Monaka. Ekipa iz Katalonije savladala je goste rezultatom 100:89 i tako smanjila zaostatak u seriji na 2:1. Foto: Profimedia Barselonu je do pobede predvodio Vili Ernangomes sa dabl-dabl… »
Džamal Marej nakon najbolje ovosezonske partije: „Pa ja igram sa najvećim košarkašem svih vremena!“

Džamal Marej nakon najbolje ovosezonske partije: „Pa ja igram sa najvećim košarkašem svih vremena!“

Hot sport 30.04.2025
Izgradili smo hemiju. Ovde smo celo vreme. Ekipa Denver Nagetsa nalazi se na domak plasmana u polufinale Zapadne konferencije – do tog cilja deli ih još samo jedna pobeda nad Los Anđeles Klipersima, koje su savladali drugi put zaredom. Glavni junak meča… »
"Jedan NBA trener mi objasnio kako igra Denver": Američki novinar shvatio posle 2 rečenice, Jokić nije ključan

"Jedan NBA trener mi objasnio kako igra Denver": Američki novinar shvatio posle 2 rečenice, Jokić nije ključan

Mondo 30.04.2025
Denver Nagetsi pokazali su snagu protiv Los Anđeles Klipersa i podsetili sve zašto su i dalje izuzetno snažan tim. I ne, nije stvar (samo) u Nikoli Jokiću. Maestralna igra Džamala Mareja u pobedi Denvera protiv Klipersa ostavila je sve bez teksta. Ubacio… »
Jokić: Nemam ništa protiv da uvek bude ovako

Jokić: Nemam ništa protiv da uvek bude ovako

Vesti online 30.04.2025
Srpski košarkaš i član Denvera Nikola Jokić izjavio je posle pobede protiv Los Anđeles Klipersa da se njegova ekipa neće opustiti i da želi da trijumfom u narednom meču izbori prolazak u narednu rundu plej-ofa NBA lige. Košarkaši Denvera savladali su… »
"Ostavimo Jokića i Mareja, pričajmo o velikom igraču": Barkli njegovo ime izgovara stojeći, svi ga zaboravili

"Ostavimo Jokića i Mareja, pričajmo o velikom igraču": Barkli njegovo ime izgovara stojeći, svi ga zaboravili

Mondo 30.04.2025
Čarls Barkli setio se velikana NBA lige i Denvera koga više niko ne pominje, a koji mora biti pomenut dok se priča o rekordima Nikole Jokića i Džamala Mareja. Komentarišući utakmicu Denver - Klipersi, u studiju "TNT"-a poveo se razgovor o asovima Nagetsa… »
Nikola Jokić razvalio amere: Srbin očarao planetu, a najveće legende mu gledaju u leđa

Nikola Jokić razvalio amere: Srbin očarao planetu, a najveće legende mu gledaju u leđa

Večernje novosti 30.04.2025
KOŠARKAŠI Denvera na pobedu su udaljeni od plasmana u narednu rundu plej-ofa, a još jednom je Nikola Jokić skrenuo pažnju na sebe. Foto: Profimedia Najbolji košarkaš planete odigrao je verovatno jednu od svojih slabijih poenterskih partija pošto je… »
Jokić naterao trenera rivala na očajanje: Ne znam šta možemo da promenimo!

Jokić naterao trenera rivala na očajanje: Ne znam šta možemo da promenimo!

Hot sport 30.04.2025
Neverovatno je dobar Denver bio u petom meču! Košarkaši Denver Nagetsa slavili su u petoj utakmici plej-of serije protiv Los Anđeles Klipersa, rezultatom 131:115. Od samog starta, tim iz Kolorada diktirao je tempo igre i pokazao šampionsku formu… »
Kao mašina: Ovaj rekord Nikole Jokića će teško ikada biti oboren, sledeća meta je Lebron Džejms

Kao mašina: Ovaj rekord Nikole Jokića će teško ikada biti oboren, sledeća meta je Lebron Džejms

Danas 30.04.2025
Košarkaši Denver Nagetsa su pobedili na svom terenu Los Anđeles Kliperse 131:115 i sada vode sa 3:2 u prvom kolu plej-ofa NBA lige uz još jedan odličan učinak Nikole Jokića. Nikola Jokić je na ovom susretu upisao 21. tripl-dabl u plej-ofu NBA lige i po… »
Lu: Ne znam koje tačno promene možemo da napravimo

Lu: Ne znam koje tačno promene možemo da napravimo

Sport klub 30.04.2025
Los Anđeles Klipersi su izgubili kontrolu nad serijom – vodili su 2-1 u pobedama, a sada gube sa 2-3 posle dva uzastopna poraza od Denver Nagetsa u prvoj rundi plej-ofa. Posle poraza u petoj utakmici rezultatom 131:115 u Denveru, trener Klipersa Tajron… »
Ove utakmice su najteže, ali je ovo najbolji deo sezone: Napokon se probudio i posla moćnu poruku! (video)

Ove utakmice su najteže, ali je ovo najbolji deo sezone: Napokon se probudio i posla moćnu poruku! (video)

Hot sport 30.04.2025
Optimizam u Kanađaninu! Košarkaši Denver Nagetsa slavili su u petoj utakmici plej-of serije protiv Los Anđeles Klipersa, rezultatom 131:115. Od samog starta, tim iz Kolorada diktirao je tempo igre i pokazao šampionsku formu. Najefikasniji je bio Džamal… »
Nikola Jokić: Ovo nije bila moja noć, uradiću sve što treba da se dođe do pobede

Nikola Jokić: Ovo nije bila moja noć, uradiću sve što treba da se dođe do pobede

Dnevnik 30.04.2025
Srpski košarkaš i član Denvera Nikola Jokić izjavio je posle pobede protiv Los Anđeles Klipersa da se njegova ekipa neće opustiti i da želi da trijumfom u narednom meču izbori prolazak u narednu rundu plej-ofa NBA lige. Košarkaši Denvera savladali su… »
Nba liga: Fantastični Marej i Jokić vodili Denver do 3:2 protiv Klipersa, Bogdanović 18 poena

Nba liga: Fantastični Marej i Jokić vodili Denver do 3:2 protiv Klipersa, Bogdanović 18 poena

Dnevnik 30.04.2025
Košarkaši Denvera savladali su LA Kliperse rezultatom 131:115 i poveli 3:2 protiv LA Klipersa u četvrtfinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl sa 13 poena, 10 skokova i 12 asistencija, za 36 minuta, ali je… »
"Kad sam Jokića stavio na klupu, prvo sam to pomislio": Trener Denvera objasnio u čemu svi greše

"Kad sam Jokića stavio na klupu, prvo sam to pomislio": Trener Denvera objasnio u čemu svi greše

Mondo 30.04.2025
Trener Denvera Dejvid Adelman je posle pobede protiv Klipersa u petom meču odgovarao na pitanja novinara, više je pričao o Džamalu Mareju nego o Nikoli Jokiću. Denver je na korak do prolaska u narednu rundu plej-ofa NBA lige. U petom meču serije je… »
Nikola Jokić nadmašio Majkla Džordana: Ovo pokazuje ko je stvarno najbolji na svetu

Nikola Jokić nadmašio Majkla Džordana: Ovo pokazuje ko je stvarno najbolji na svetu

Mondo 30.04.2025
Nikola Jokić i Džamal Marej uspeli su da preteknu Majkla Džordana i Skotija Pipena, imaju neverovatnu statistiku u plej-ofu NBA lige. Nikola Jokić i Džamal Marej nadmašili su Majkla Džordana i Skotija Pipena. Postali su tandem koji je ispisao istoriju… »
Nikola Jokić posle pobede Denvera: Nije bila moja noć i to je u redu

Nikola Jokić posle pobede Denvera: Nije bila moja noć i to je u redu

Euronews 30.04.2025
Košarkaš Denvera Nikola Jokić govorio je na konferenciji za medije posle pobede Nagetsa nad Los Anđeles Klipersima u "Bol Areni". Franšiza iz Kolorada slavila je sa 131:115 i tako uvećala prednost u plej-of seriji na 3:2, pa je sada samo pobeda deli od… »
Marej: Jokić je jedan od najboljih u istoriji

Marej: Jokić je jedan od najboljih u istoriji

Sport klub 30.04.2025
Džamal Marej bio je heroj pobede Denvera u petom meču protiv Klipersa 131:115 u okviru prvog kola plej ofa Zapadne konferencije. Kanađanin je blistao od starta. Pogodio je 17 od 26 pokušaja iz igre od toga osam trojki, uz sedam asistencija i pet skokova… »
VIDEO „Igram sa najvećim svih vremena“: Marej odigrao nestvarnu partiju, ali se poklonio Jokiću

VIDEO „Igram sa najvećim svih vremena“: Marej odigrao nestvarnu partiju, ali se poklonio Jokiću

Nova 30.04.2025
Čekali su u Koloradu onog pravog plej-of Džamala Mareja i dobili su ga u presudnoj utakmici serije. Spakovao je 43 poena Klipersima za pobedu od 131:115. Marej je od početka bio maestralan i vukao je tim, a pogodio je 17 od 26 pokušaja iz igre od toga… »
Fotografija koja je sve zbunila: Šta je to radio trener Denvera četiri sata pred meč? FOTO

Fotografija koja je sve zbunila: Šta je to radio trener Denvera četiri sata pred meč? FOTO

B92 30.04.2025
Denver Nagetsi su odradili sjajan posao - slavili su u petom meču protiv Los Anđeles Klipersa sa ubedljivih 131:115 i poveli sa 3:2, a jedna scena nekoliko sati pre početka utakmice dodatno je privukla pažnju NBA javnosti. Kamere su zabeležile trenera… »
Marej hvalio Jokića posle meča sa Klipersima: Igram sa jednim od najvećih

Marej hvalio Jokića posle meča sa Klipersima: Igram sa jednim od najvećih

Euronews 30.04.2025
Košarkaš Denver Džamal Marej odigrao je najbolju utakmicu u plej-ofu ove sezone. Bio je ključan čovek u pobedi Nagetsa nad LA Klipersima protekle noći, kada je ubacio čak 43 poena. Bio je Kanađanin prosto nenadmašan u duelima sa defancima Klipersa, pa je… »
Jokić navukao trenera Klipersa na grešku života: "Zaustavimo ga na 13 poena, a onda se ovo desi"

Jokić navukao trenera Klipersa na grešku života: "Zaustavimo ga na 13 poena, a onda se ovo desi"

Mondo 30.04.2025
Trener L.A. Klipersa Tajron Lu naredio je svojim igračima da apsolutni fokus bude na Nikoli Jokiću ne sluteći da nije kao druge NBA zvezde koje će u takvim situacijama forsirati. Čitao je i otvarao parket za svoje saigrače. Denver je pobedio L.A… »
VIDEO „Ja to rekao? Izgleda da sam pametan“: Jokić se frapirao kad mu je američki novinar ovo poručio

VIDEO „Ja to rekao? Izgleda da sam pametan“: Jokić se frapirao kad mu je američki novinar ovo poručio

Nova 30.04.2025
Nikola Jokić nekako uvek uspeva da nasmeje sve. Čak i kada potpuno iskreno odgovori i deluje da se zbunio u trenutku. Denver je savladao LA Kliperse sa 131:115 i stigao do 3-2 u seriji, a kroz istoriju je tim koji slavi u petoj utakmici u 81 odsto… »
Jokić komentarisao Mareja - svi su prasnuli u smeh: "Ja to rekao?! Stvarno sam pametan" VIDEO

Jokić komentarisao Mareja - svi su prasnuli u smeh: "Ja to rekao?! Stvarno sam pametan" VIDEO

B92 30.04.2025
Srpski košarkaš Nikola Jokić je u izjavi za medije komentarisao saigrača Džamala Mareja koji je u pobedi Denvera nad Klipersima u petoj utakmici plej-ofa NBA lige (131:115). Glavnu ulogu pod svetlima reflektora u ovoj pobedi je preuzeo Džamal Marej, koji… »
Hit scena u Denveru, pogledajte šta je trener Adelman radio sam na tribinama 4 sata pre pobede protiv Klipersa

Hit scena u Denveru, pogledajte šta je trener Adelman radio sam na tribinama 4 sata pre pobede protiv Klipersa

Telegraf 30.04.2025
Odradili su Denver Nagetsi dobar deo posla, prethodne noći poveli u seriji protiv Los Anđeles Klipersa (131:115) i došli nadomak plasmana u polufinale Zapadne konferencije NBA lige. Čak je i Nikola Jokić mogao malo da odmori, došao do tripl-dabl učinka… »

Vesti dana »