Povezane vesti
Milovančević: Ne možemo nigde sa presvučenim radikalima, Vučić ide iz laži u laž
Nova pre 7 sati
Urednik portala Nova.rs Vojislav Milovančević kazao je jučerašnji govor Marte Kos pomak u odnosu na ono što se čulo iz EU u proteklim godinama, ali da ne smemo da budemo zadivljeni jer su se ove rekacije očekivale mnogo ranije. "Gde je bila njena… »
Milovančević: Gde je Kos stavila tačku, ja bih stavio zarez, trebalo da razgovara i sa medijima
Novi magazin pre 6 sati
Urednik portala Nova.rs Vojislav Milovančević kazao je jučerašnji govor Marte Kos pomak u odnosu na ono što se čulo iz EU u proteklim godinama, ali da ne smemo da budemo zadivljeni jer su se ove rekacije očekivale mnogo ranije. "Gde je bila njena… »
Milovančević: Gde je Kos stavila tačku, ja bih stavio zarez, trebalo da razgovara i sa medijima
N1 Info pre 8 sati
Vesti dana »

Brnabić: Pitala sam evrokomesarku Kos da li žele da zatvorimo RTS i privatizujemo fakultete
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 32 povezane

Zaharova: Upozorenja EU Vučiću oko posete Moskvi su banditizam i ucena
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih

Studenti koji žele da uče razgovarali sa Martom Kos: "Sastanak konstruktivan i ohrabrujući"
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Tramp tvrdi da je Bajden odgovoran za pad američkog BDP u prvom kvartalu 2025.
Novi magazin pre 42 minutajoš 51 povezana