Povezane vesti
"Tužila sam Grand, ali Saša Popović nema Nikakve veze s tim" Andreana Čekić otkrila: Evo s kim se zapravo tuže pevači…
Kurir pre 4 sati
Andreana Čekić tužila je "Grand produkciju" pre dve godine. Pevačica je sada otkrila zbog čega je donela takvu odluku. - Jeste, ali taj proces je započeo još pre dve ili čak tri godine, slagaću te. Nisam ja to dosad ni komentarisala, evo kod tebe… »
Andreana ćekić tužila "Grand": Pevačica otkrila koliko je oštećena: "Ugovor mi je istekao, uzimali su tad, uzimaju i sad"
Blic pre 9 sati
Andreana Čekić tužila je "Grand produkciju" pre dve godine. Pevačica je sada otkrila zbog čega je donela takvu odluku. - Jeste, ali taj proces je započeo još pre dve ili čak tri godine, slagaću te. Nisam ja to dosad ni komentarisala, evo kod tebe… »
Vesti dana »

Poseta Marte Kos: Koje poruke je komesarka donela u Beograd i šta mogu da očekuju vlast i opozicija, a šta građani?
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane

Kos o najavi Vučića da ide u Moskvu: Biće teže da Srbija ostane na evropskom putu
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 40 povezanih

Završen sastanak premijera Macuta i rektora Đokića: Održan u zgradi Vlade Srbije, razgovorima prisustvovali i predstavnici Univerziteta "prošao relativno dobro"
Kurir pre 4 satijoš 24 povezane

Studenti maratonci koji trče ka Briselu stigli u Beč, njihove kolege sa FTN se sastale sa Martom Kos: "Videćete u narednom periodu"
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih

Rezultati poslovanja NIS grupe u prvom tromesečju 2025. Godine u kompleksnim okolnostima očuvana stabilnost na domaćem tržištu naftnih derivata
Dnevnik pre 42 minutajoš 57 povezanih