Povezane vesti
"Tužila sam Grand, ali Saša Popović nema Nikakve veze s tim" Andreana Čekić otkrila: Evo s kim se zapravo tuže pevači: Uzimaju…
Kurir 30.04.2025
Andreana Čekić tužila je "Grand produkciju" pre dve godine. Pevačica je sada otkrila zbog čega je donela takvu odluku. - Jeste, ali taj proces je započeo još pre dve ili čak tri godine, slagaću te. Nisam ja to dosad ni komentarisala, evo kod tebe prvi… »
Andreana ćekić tužila "Grand": Pevačica otkrila koliko je oštećena: "Ugovor mi je istekao, uzimali su tad, uzimaju i sad"
Blic 30.04.2025
Andreana Čekić tužila je "Grand produkciju" pre dve godine. Pevačica je sada otkrila zbog čega je donela takvu odluku. - Jeste, ali taj proces je započeo još pre dve ili čak tri godine, slagaću te. Nisam ja to dosad ni komentarisala, evo kod tebe prvi… »
Vesti dana »
Vučić u Donjem Sinkovcu kod Leskovca: Ljudima mogu i septičke jame, ali bez puta ne mogu
Jugmedia pre 30 minutajoš 47 povezanih
RHMZ izdao upozorenje: Danas i sutra na području Srbije lokalni pljuskovi sa grmljavinom
NIN pre 30 minutajoš 26 povezanih
Dramatično upozorenje Teheranu: "Bićete potpuno desetkovani i uništeni"
B92 pre 2 satajoš 21 povezana
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Počeo da radi portal Ko si bre ti: Verujete li Vučiću koji poziva da prijavite korupciju
Vranje news pre 25 minutajoš 13 povezanih