Povezane vesti
"Tužila sam Grand, ali Saša Popović nema Nikakve veze s tim" Andreana Čekić otkrila: Evo s kim se zapravo tuže pevači: Uzimaju…
Kurir 30.04.2025
Andreana Čekić tužila je "Grand produkciju" pre dve godine. Pevačica je sada otkrila zbog čega je donela takvu odluku. - Jeste, ali taj proces je započeo još pre dve ili čak tri godine, slagaću te. Nisam ja to dosad ni komentarisala, evo kod tebe prvi… »
Andreana ćekić tužila "Grand": Pevačica otkrila koliko je oštećena: "Ugovor mi je istekao, uzimali su tad, uzimaju i sad"
Blic 30.04.2025
Andreana Čekić tužila je "Grand produkciju" pre dve godine. Pevačica je sada otkrila zbog čega je donela takvu odluku. - Jeste, ali taj proces je započeo još pre dve ili čak tri godine, slagaću te. Nisam ja to dosad ni komentarisala, evo kod tebe prvi… »
Vesti dana »
AMSS: Putnička vozila se na prelazu Preševo zadržavaju 50 minuta, zbog školskog raspusta povećan broj vozila na autoputevima
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih
Hitna pomoć: U pet saobraćajnih nezgoda šestoro povređeno, pešak u Ostružnici teže
Serbian News Media pre 29 minutajoš 13 povezanih
Jedva je živu glavu izvukao! Hit scene sa Svetskog prvenstva, nosač zastave se jedva spasao (video)
Večernje novosti pre 14 minutajoš 75 povezanih
Montela posle eliminacije Turske: „Ovakve stvari se obično dešavaju jednom u 50 godina“
Danas pre 4 minutajoš 16 povezanih