Povezane vesti
"Tužila sam Grand, ali Saša Popović nema Nikakve veze s tim" Andreana Čekić otkrila: Evo s kim se zapravo tuže pevači…
Kurir 30.04.2025
Andreana Čekić tužila je "Grand produkciju" pre dve godine. Pevačica je sada otkrila zbog čega je donela takvu odluku. - Jeste, ali taj proces je započeo još pre dve ili čak tri godine, slagaću te. Nisam ja to dosad ni komentarisala, evo kod tebe… »
Andreana ćekić tužila "Grand": Pevačica otkrila koliko je oštećena: "Ugovor mi je istekao, uzimali su tad, uzimaju i sad"
Blic 30.04.2025
Andreana Čekić tužila je "Grand produkciju" pre dve godine. Pevačica je sada otkrila zbog čega je donela takvu odluku. - Jeste, ali taj proces je započeo još pre dve ili čak tri godine, slagaću te. Nisam ja to dosad ni komentarisala, evo kod tebe… »
Vesti dana »

Zbor građana Futog u utorak ispred zgrade suda organizuje skup podrške napadnutom sugrađaninu
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 16 povezanih

Novi Sad: Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama tragedije na Železničkoj stanici
Serbian News Media pre 3 satajoš 15 povezanih

Rektor Đokić na protestu ispred Pravnog fakulteta: „Napad nas neće sprečiti da ostanemo jedinstveni“
Nedeljnik pre 58 minutajoš 63 povezane