Povezane vesti
Erste banka: Neto dobit na kraju prvog kvartala oko dve milijarde dinara, rast kredita
Radio sto plus 30.04.2025
Dobit po osnovu kamata iznosila je 3,95 milijardi dinara a 1,17 milijardi dinara po osnovu naknada i provizija. Krediti stanovništvu i mikro klijentima imali su rast od 2,3 odsto u odnosu na kraj 2024. godine i iznose 116,9 milijardi dinara, dok su… »
Erste Bank a.d. Novi Sad: Rast kreditne aktivnosti i u prvom kvartalu 2025. godine
Nedeljnik 30.04.2025
Krediti stanovništvu i mikro klijentima na kraju prvog kvartala 2025. godine beleže rast od 2,3% u odnosu na kraj 2024. godine i iznose 116,9 milijardi dinara; depoziti stanovništva i mikro klijenata su niži za 0,1% i iznose 163,4 milijarde dinara… »
Vesti dana »
Kamiondžije blokirale neke granice na Balkanu: 'Tretiraju nas kao kriminalce'
BBC News pre 7 minutajoš 55 povezanih
Dolar potonuo 2% za nedelju dana, zlato probilo istorijski rekord! Stručnjaci savetuju u šta je bolje ulagati: "Cena bi mogla biti duplo veća"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane
Sneg već danas! Najnovija prognoza RHMZ: Nova tura padavina, ovde će sručiti čak 40 mm kiše, evo kada sve kreće
Blic pre 17 minutajoš 27 povezanih
Znamo po šta ste stvarno došli kod mene: „Predsednik Vučić je najveća pomoć vaterpolu i sportu u ovoj zemlji“!
Hot sport pre 52 minutajoš 29 povezanih
Siner: Podigao sam nivo igre, srećan sam zbog pobede protiv Darderija
RTS pre 47 minutajoš 59 povezanih