Povezane vesti
I građanima u Kovačici seku kablovsku: „Koliko sam shvatila, cilj je da ovde mi imamo Telekom“
Novi magazin 30.04.2025
U mestu Kovačica, ovoga jutra je u toku sečenje kablovske televizije KBS iz Vršca. Građani su tamo organizovali protest ispred SUP-a. "Građani Kovačice su veoma uznemireni jučerašnjim i današnjim događajima kada su radnici Elektrodistribucije dobili… »
I građanima u Kovačici seku kablovsku: „Koliko sam shvatila, cilj je da ovde mi imamo Telekom“
N1 Info 30.04.2025
U mestu Kovačica, ovoga jutra je u toku sečenje kablovske televizije KBS iz Vršca. Građani su tamo organizovali protest ispred SUP-a. "Građani Kovačice su veoma uznemireni jučerašnjim i današnjim događajima kada su radnici Elektrodistribucije dobili… »
Nova 30.04.2025
Vesti dana »
SRCE kritikovalo vlast zbog pretresa Radićevog stana i postupanja prema uredniku agencije Beta
Serbian News Media pre 5 minutajoš 42 povezane
ANEM: Nedopustivo zastrašivanje novinara i analitičara u istrazi ‘zvučnog topa’
Radio sto plus pre 14 minutajoš 57 povezanih
Lionel Mesi postao najbolji strelac u istoriji Mundijala: 'Strast i ljubav'
BBC News pre 30 minutajoš 45 povezanih
Prašinu u Surčinu dižu dobro poznata lica: Iza nekih firmi koje grade EXPO stoje saradnici i srodnici ljudi iz kriminalnih krugova - i oni bliski vlasti
N1 Info pre 59 minutajoš 11 povezanih