Povezane vesti
I građanima u Kovačici seku kablovsku: „Koliko sam shvatila, cilj je da ovde mi imamo Telekom“
Novi magazin pre 8 sati
U mestu Kovačica, ovoga jutra je u toku sečenje kablovske televizije KBS iz Vršca. Građani su tamo organizovali protest ispred SUP-a. "Građani Kovačice su veoma uznemireni jučerašnjim i današnjim događajima kada su radnici Elektrodistribucije… »
I građanima u Kovačici seku kablovsku: „Koliko sam shvatila, cilj je da ovde mi imamo Telekom“
N1 Info pre 8 sati
U mestu Kovačica, ovoga jutra je u toku sečenje kablovske televizije KBS iz Vršca. Građani su tamo organizovali protest ispred SUP-a. "Građani Kovačice su veoma uznemireni jučerašnjim i današnjim događajima kada su radnici Elektrodistribucije… »
Nova pre 8 sati
Vesti dana »

Studenti stigli u Beč: Okupljeni uzvikuju „pumpaj“, nastavlja se put ka Novom Sadu (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 43 povezane

Marta Kos u Fondaciji Dr Zoran Đinđić: Evropski put Srbije će biti zaustavljen ako ne bude reformi
Danas pre 2 satajoš 40 povezanih

NVO: Odluka Evropskog suda za ljudska prava važna opomena državi Srbiji
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih