Povezane vesti
I građanima u Kovačici seku kablovsku: „Koliko sam shvatila, cilj je da ovde mi imamo Telekom“
Novi magazin 30.04.2025
U mestu Kovačica, ovoga jutra je u toku sečenje kablovske televizije KBS iz Vršca. Građani su tamo organizovali protest ispred SUP-a. "Građani Kovačice su veoma uznemireni jučerašnjim i današnjim događajima kada su radnici Elektrodistribucije dobili… »
I građanima u Kovačici seku kablovsku: „Koliko sam shvatila, cilj je da ovde mi imamo Telekom“
N1 Info 30.04.2025
U mestu Kovačica, ovoga jutra je u toku sečenje kablovske televizije KBS iz Vršca. Građani su tamo organizovali protest ispred SUP-a. "Građani Kovačice su veoma uznemireni jučerašnjim i današnjim događajima kada su radnici Elektrodistribucije dobili… »
Nova 30.04.2025
Vesti dana »

Pao dogovor o mestu sastanka Trampa Putina: Mnogi su u šoku izborom lokacije
Pravda pre 13 minutajoš 30 povezanih

Uspešno uklonjena avio-bomba kod Beograda na vodi, sledi uništenje u Deliblatskoj peščari
RTS pre 18 minutajoš 12 povezanih

Još jedan tropski dan u Srbiji, najviša dnevna temperatura do 37 stepeni
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih