Povezane vesti
I građanima u Kovačici seku kablovsku: „Koliko sam shvatila, cilj je da ovde mi imamo Telekom“
Novi magazin 30.04.2025
U mestu Kovačica, ovoga jutra je u toku sečenje kablovske televizije KBS iz Vršca. Građani su tamo organizovali protest ispred SUP-a. "Građani Kovačice su veoma uznemireni jučerašnjim i današnjim događajima kada su radnici Elektrodistribucije dobili… »
I građanima u Kovačici seku kablovsku: „Koliko sam shvatila, cilj je da ovde mi imamo Telekom“
N1 Info 30.04.2025
U mestu Kovačica, ovoga jutra je u toku sečenje kablovske televizije KBS iz Vršca. Građani su tamo organizovali protest ispred SUP-a. "Građani Kovačice su veoma uznemireni jučerašnjim i današnjim događajima kada su radnici Elektrodistribucije dobili… »
Nova 30.04.2025
Vesti dana »
Studenti ispred policije: Autonomija univerziteta nije poklon, za nju su se izborili oni pre nas, a na nama je da je odbranimo
N1 Info pre 6 satijoš 16 povezanih
„Nećete nas zastrašiti“: Oglasili se studenti povodom izjave Borisa Bratine
Pravda pre 9 minutajoš 31 povezana
Zvezda "odradila" posao protiv Igokee, Obradović odmorio glavne igrače pred finiš Evrolige
RTS pre 1 satjoš 33 povezane
Tramp preti Iranu "paklom" ako ne otvori Ormuz za 48 sati; Lihačov: Raste rizik od mogućeg inicidenta oko nuklearke Bušer
RTS pre 29 minutajoš 79 povezanih
Sedmica plavaca za polufinale FA kupa: Port Vejl surovo ponižen na "Stamford Bridžu"
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane