Povezane vesti

Kejti Peri o ismevanjima zbog leta u svemir: 'Kao da su me isprebijali'

Kejti Peri o ismevanjima zbog leta u svemir: 'Kao da su me isprebijali'

BBC News 30.04.2025
Mnogi poznati kritikovali su kompaniju Džefa Bezosa oko organizovala svemirskog leta za pet žena, a najveći teret kritika i ismevanja podnela je pevačica Kejti Peri. Kratak let pet žena u svemir izazvao je brojne komentare i ismevanja, a najveći teret… »
Kejti Peri o ismevanjima zbog leta u svemir: ‘Kao da su me isprebijali’

Južne vesti 30.04.2025
EPA Pevačica Kejti Peri je podnela najveći deo ismevanja posle kratkog leta Kratak let pet žena u svemir izazvao je brojne komentare i ismevanja, a najveći teret podnela je jedna od putnica, američka pevačica Kejti Peri. Mnogi su na društvenim mrežama… »

Danas 30.04.2025
Kratak let pet žena u svemir izazvao je brojne komentare i ismevanja, a najveći teret podnela je jedna od putnica, američka pevačica Kejti Peri. Mnogi su na društvenim mrežama, ali i neki poznati, žestoko su kritikovali kompaniju Blu oridžin (Blue… »
Kontroverze, kritike i izvinjenja oko odlaska ženske posade u svemir

Radio 021 30.04.2025
Mnogi poznati kritikovali su kompaniju Džefa Bezosa oko organizovala svemirskog leta za pet žena, a najveći teret kritika i ismevanja podnela je pevačica Kejti Peri. EPA Pevačica Kejti Peri je podnela najveći deo ismevanja posle kratkog leta Kratak let… »

Danas 30.04.2025
Kratak let pet žena u svemir izazvao je brojne komentare i ismevanja, a najveći teret podnela je jedna od putnica, američka pevačica Kejti Peri. Mnogi su na društvenim mrežama, ali i neki poznati, žestoko su kritikovali kompaniju Blu oridžin (Blue… »

NIN 30.04.2025

Južne vesti 30.04.2025
EPA Pevačica Kejti Peri je podnela najveći deo ismevanja posle kratkog leta Kratak let pet žena u svemir izazvao je brojne komentare i ismevanja, a najveći teret podnela je jedna od putnica, američka pevačica Kejti Peri. Mnogi su na društvenim mrežama… »

Vesti dana »