Povezane vesti
Maja Kovačević (FPN): Poruku Marte Kos treba čitati kao podršku zahtevima studenata i građana
N1 Info 30.04.2025
“Isticanje da su zahtevi studenata i građana ono što spada u vrednosti koje brani EU, zapravo je ključni deo poruke Marte Kos. Mislim da njenu poruku treba čitati kao podršku legitimnim zahtevima studenata i građana”, izjavila je dekanka FPN Maja… »
Dekanka FPN: Poruku Marte Kos treba čitati kao podršku zahtevima studenata i građana
Danas 30.04.2025
“Isticanje da su zahtevi studenata i građana ono što spada u vrednosti koje brani EU, zapravo je ključni deo poruke Marte Kos. Mislim da njenu poruku treba čitati kao podršku legitimnim zahtevima studenata i građana”, izjavila je dekanka FPN Maja… »
„Poruku Marte Kos treba čitati kao podršku zahtevima studenata i građana“
Nova 30.04.2025
Vesti dana »

Uživo besni rat Irana i Izraela Teheran broji mrtve na stotine, Tel Aviv u plamenu, Tramp zahteva "bezuslovnu predaju" (foto/video)
Alo pre 2 minutajoš 10 povezanih

Uživo smrt visi u vazduhu! Stravičan udar Rusije, Kijev je u plamenu!
Alo pre 2 minutajoš 4 povezane

Nova studija: Samo jedna zemlja proizvodi dovoljno hrane za sopstvene potrebe
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Razdvaja li UEFA Zvezdu i Rijeku: Evo kada se objavljuje odluka
Sport klub pre 47 minutajoš 4 povezane