Povezane vesti
Maja Kovačević (FPN): Poruku Marte Kos treba čitati kao podršku zahtevima studenata i građana
N1 Info pre 5 sati
“Isticanje da su zahtevi studenata i građana ono što spada u vrednosti koje brani EU, zapravo je ključni deo poruke Marte Kos. Mislim da njenu poruku treba čitati kao podršku legitimnim zahtevima studenata i građana”, izjavila je dekanka FPN… »
Dekanka FPN: Poruku Marte Kos treba čitati kao podršku zahtevima studenata i građana
Danas pre 6 sati
“Isticanje da su zahtevi studenata i građana ono što spada u vrednosti koje brani EU, zapravo je ključni deo poruke Marte Kos. Mislim da njenu poruku treba čitati kao podršku legitimnim zahtevima studenata i građana”, izjavila je dekanka FPN… »
„Poruku Marte Kos treba čitati kao podršku zahtevima studenata i građana“
Nova pre 7 sati
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Maratonci stigli u Beč, gotov sastanak rektora Đokića i premijera Macuta
Nova pre 1 minutjoš 33 povezane

Međak: Ton izjava Marte Kos tokom posete Srbiji ukazuje da poskupljuje podrška EU Vučiću
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

(BLOG) Studenti stigli u Beč: Dočekali ih građani i austrijska ministarka, nastavlja se put ka Novom Sadu
N1 Info pre 2 minutajoš 35 povezanih