Повезане вести
Маја Ковачевић (ФПН): Поруку Марте Кос треба читати као подршку захтевима студената и грађана
Н1 Инфо 30.04.2025
“Истицање да су захтеви студената и грађана оно што спада у вредности које брани ЕУ, заправо је кључни део поруке Марте Кос. Мислим да њену поруку треба читати као подршку легитимним захтевима студената и грађана”, изјавила је… »
Деканка ФПН: Поруку Марте Кос треба читати као подршку захтевима студената и грађана
Данас 30.04.2025
“Истицање да су захтеви студената и грађана оно што спада у вредности које брани ЕУ, заправо је кључни део поруке Марте Кос. Мислим да њену поруку треба читати као подршку легитимним захтевима студената и грађана”, изјавила је… »
„Поруку Марте Кос треба читати као подршку захтевима студената и грађана“
Нова 30.04.2025
Вести дана »
БЛОГ "Да ли је тужилац Ненадић 17. јуна спречио хапшење Николе Селаковића": Опозиција тражи одговоре у вези поступка против министра културе
Нова пре 4 минутајош 80 повезаних
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ Трамп: Од вечерас десетодневно примирје између Израела и Либана
РТВ пре 44 минутајош 38 повезаних
Панчевац оптужен да је тукао и давио сестру, предложена казна затвора
Политика пре 1 сатјош 40 повезаних