Povezane vesti
Maja Kovačević (FPN): Poruku Marte Kos treba čitati kao podršku zahtevima studenata i građana
N1 Info 30.04.2025
“Isticanje da su zahtevi studenata i građana ono što spada u vrednosti koje brani EU, zapravo je ključni deo poruke Marte Kos. Mislim da njenu poruku treba čitati kao podršku legitimnim zahtevima studenata i građana”, izjavila je dekanka FPN Maja… »
Dekanka FPN: Poruku Marte Kos treba čitati kao podršku zahtevima studenata i građana
Danas 30.04.2025
“Isticanje da su zahtevi studenata i građana ono što spada u vrednosti koje brani EU, zapravo je ključni deo poruke Marte Kos. Mislim da njenu poruku treba čitati kao podršku legitimnim zahtevima studenata i građana”, izjavila je dekanka FPN Maja… »
„Poruku Marte Kos treba čitati kao podršku zahtevima studenata i građana“
Nova 30.04.2025
Vesti dana »

Kakvo nas vreme danas očekuje u Novom Sadu: "Svežije" - ali i dalje vrelo
Radio 021 pre 37 minutajoš 11 povezanih

Rute: "Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li je Putin ozbiljan po pitanju mira"
Telegraf pre 6 satijoš 7 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Tursku: Povređeno 29 ljudi, jedna osoba poginula
Euronews pre 11 minutajoš 6 povezanih