Povezane vesti

Poznati pisac iz Užica, Andrija Terzić, ranjen u blizini svoje kuće (FOTO)

Poznati pisac iz Užica, Andrija Terzić, ranjen u blizini svoje kuće (FOTO)

Užice oglasna tabla 30.04.2025
Tačne okolnosti pucnjave još nisu poznate. Terzić je poznat pisac savremene književnosti među Užičanima i širom javnosti. Foto: Andrija Terzić FB stranica Andrija Terzić (44), poznati pisac, na svom Tik-toku profilu je objavio video u kom je izjavio da… »
Upucan Andrija Terzić: Objavio uznemirujući snimak iz bolnice, napad bio u blizini njegove kuće

Upucan Andrija Terzić: Objavio uznemirujući snimak iz bolnice, napad bio u blizini njegove kuće

Mondo 30.04.2025
Andrija Terzić (44), poznati pisac, na svom Tik-toku profilu je objavio video u kom je izjavio da je sinoć pucano u njega i da je ranjen u nogu. "To vam je kada p…. pucaju samo po nogama. Ovde uđe, ovde izađe, to je to. Ali, nema veze, bolnica je moja… »
Uznemirujući snimak! Upucan čovek kojeg obožava domaća estrada, objavio snimak iz bolnice

Uznemirujući snimak! Upucan čovek kojeg obožava domaća estrada, objavio snimak iz bolnice

Telegraf 30.04.2025
Andrija Terzić (44), poznati pisac, na svom Tik-toku profilu je objavio video u kom je izjavio da je sinoć pucano u njega i da je ranjen u nogu. "To vam je kada p…. pucaju samo po nogama. Ovde uđe, ovde izađe, to je to. Ali, nema veze, bolnica je moja… »
(Foto) upucan poznati pisac Andrija Terzić (44): Objavio uznemirujući snimak iz bolnice

(Foto) upucan poznati pisac Andrija Terzić (44): Objavio uznemirujući snimak iz bolnice

Blic 30.04.2025
Andrija Terzić (44), poznati pisac, na svom Tik-toku profilu je objavio video u kom je izjavio da je sinoć pucano u njega i da je ranjen u nogu. - To vam je kada p…. pucaju samo po nogama. Ovde uđe, ovde izađe, to je to. Ali, nema veze, bolnica je moja… »

Vesti dana »