Povezane vesti
Košarkaš Igokee Džouns najkorisniji igrač ABA lige u aprilu
Radio sto plus pre 5 sati
Džouns je u regionalnom takmičenju u aprilu u proseku beležio 23,8 poena, sedam asistencija, 4,3 skoka i indeks korisnosti 31,5, za ekipu Igokee koja je pobedila na dve od četiri utakmice u ovom mesecu, piše na sajtu ABA lige. Američki plejmejker je… »
Nba liga izabrala najboljeg novajliju
Telegraf pre 7 sati
Košarkaš San Antonija Stefon Kasl izabran za najboljeg novajliju NBA lige ove sezone, saopšteno je danas na sajtu takmičenja. Kasl (20) je u glasanju za nagradu osvojio 482 bodova, drugi je bio Zakari Rizaše iz Atlante sa 245, dok je igrač Memfisa… »
Amerikanac dobio MVP nagradu u ABA ligi za mesec april, ko bi mogao da bude najkorisniji igrač sezone?
Telegraf pre 7 sati
Košarkaš Igokee Brajs Džons proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) ABA lige u aprilu, saopšteno je na sajtu takmičenja, kao i na društvenim mrežama. Igokea je u aprilu ostvarila dve pobede i dva poraza, a Džons je prosečno beležio 23,8… »
Košarkaš San Antonija Kasl najbolji novajlija NBA lige
Radio sto plus pre 12 sati
Za dobitnika nagrade glasao je globalni panel novinara, a Kasl je osvojio 92 od mogućih 100 glasova za prvo mesto i ukupno 482 boda, saopštila je NBA liga. “Ulazeći sa svim samopouzdanjem koje sam imao, to mi je bio cilj od prvog dana. Samo sam… »
Vesti dana »

EU komesarka poručila studentima u Novom Sadu: Čujem vas, iskoristite mogućnosti EU
Radio 021 pre 3 satajoš 33 povezane

Međak: Ton izjava Marte Kos tokom posete Srbiji ukazuje da poskupljuje podrška EU Vučiću
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

Održan sastanak premijera Đure Macuta i rektora Vladana Đokića, bez izjava za medije
RTV pre 1 satjoš 24 povezane

Tramp tvrdi da je Bajden odgovoran za pad američkog BDP u prvom kvartalu 2025.
Novi magazin pre 2 satajoš 57 povezanih