Povezane vesti

Košarkaš Igokee Džouns najkorisniji igrač ABA lige u aprilu

Košarkaš Igokee Džouns najkorisniji igrač ABA lige u aprilu

Radio sto plus 30.04.2025
Džouns je u regionalnom takmičenju u aprilu u proseku beležio 23,8 poena, sedam asistencija, 4,3 skoka i indeks korisnosti 31,5, za ekipu Igokee koja je pobedila na dve od četiri utakmice u ovom mesecu, piše na sajtu ABA lige. Američki plejmejker je ove… »
Amerikanac dobio MVP nagradu u ABA ligi za mesec april, ko bi mogao da bude najkorisniji igrač sezone?

Amerikanac dobio MVP nagradu u ABA ligi za mesec april, ko bi mogao da bude najkorisniji igrač sezone?

Telegraf 30.04.2025
Košarkaš Igokee Brajs Džons proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) ABA lige u aprilu, saopšteno je na sajtu takmičenja, kao i na društvenim mrežama. Igokea je u aprilu ostvarila dve pobede i dva poraza, a Džons je prosečno beležio 23,8 poena, sedam… »
Nba liga izabrala najboljeg novajliju

Nba liga izabrala najboljeg novajliju

Telegraf 30.04.2025
Košarkaš San Antonija Stefon Kasl izabran za najboljeg novajliju NBA lige ove sezone, saopšteno je danas na sajtu takmičenja. Kasl (20) je u glasanju za nagradu osvojio 482 bodova, drugi je bio Zakari Rizaše iz Atlante sa 245, dok je igrač Memfisa… »
Košarkaš San Antonija Kasl najbolji novajlija NBA lige

Košarkaš San Antonija Kasl najbolji novajlija NBA lige

Radio sto plus 30.04.2025
Za dobitnika nagrade glasao je globalni panel novinara, a Kasl je osvojio 92 od mogućih 100 glasova za prvo mesto i ukupno 482 boda, saopštila je NBA liga. “Ulazeći sa svim samopouzdanjem koje sam imao, to mi je bio cilj od prvog dana. Samo sam srećan… »

Vesti dana »