Povezane vesti
"Nismo se više čuli": Milan Stanković radio obrve kod Adaktara, pa pobesneo kad su hteli da mu naplate uslugu
Mondo 30.04.2025
Adam Adaktar u jednoj emisiji ispričao ko ga je od javnih ličnosti najviše razočarao. Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Adam je tada otkrio da je pevač Milan Stanković zakazao… »
Milan Stanković uradio obrve kod adaktara, a kada su mu to naplatili on napravio haos! Pevač se razbesneo što mora da da…
Kurir 30.04.2025
Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Naime, kako je Adam tada istakao, pevač Milan Stanković je zakazao u salonu kod njega kako bi uradio obrve, pa se uvredio kad su mu uslugu… »
"Pozvao me je i rekao mi da želi moje obrve, a kada smo mu naplatili uvredio se" Adam Adaktar raskirinkao Milana Stankovića…
Blic 30.04.2025
Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Naime, kako je Adam tada istakao, pevač Milan Stanković je zakazao u salonu kod njega kako bi uradio obrve, pa se uvredio kad su mu uslugu… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi?': Pet zaključaka sa susreta Trampa i Putina na Aljasci
BBC News pre 49 minutajoš 41 povezana

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 13 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 43 povezane