Povezane vesti
"Nismo se više čuli": Milan Stanković radio obrve kod Adaktara, pa pobesneo kad su hteli da mu naplate uslugu
Mondo 30.04.2025
Adam Adaktar u jednoj emisiji ispričao ko ga je od javnih ličnosti najviše razočarao. Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Adam je tada otkrio da je pevač Milan Stanković zakazao… »
Milan Stanković uradio obrve kod adaktara, a kada su mu to naplatili on napravio haos! Pevač se razbesneo što mora da da…
Kurir 30.04.2025
Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Naime, kako je Adam tada istakao, pevač Milan Stanković je zakazao u salonu kod njega kako bi uradio obrve, pa se uvredio kad su mu uslugu… »
"Pozvao me je i rekao mi da želi moje obrve, a kada smo mu naplatili uvredio se" Adam Adaktar raskirinkao Milana Stankovića…
Blic 30.04.2025
Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Naime, kako je Adam tada istakao, pevač Milan Stanković je zakazao u salonu kod njega kako bi uradio obrve, pa se uvredio kad su mu uslugu… »
Vesti dana »
Vlada Srbije: Obavezna provera usklađenosti sa pravnim tekovinama EU pre usvajanja zakona
Beta pre 2 satajoš 44 povezane
Zasad nema podataka o šteti ili povredama od jakog zemljotresa kod Japana
Beta pre 44 minutajoš 31 povezana
Si uputio poziv da se obezbedi normalan prolazak brodova kroz Ormuski moreuz
RTV pre 54 minutajoš 60 povezanih
Vučić: Datum raspisivanja izbora biće poznat do Đurđevdana, ili koji dan posle
Beta pre 24 minutajoš 21 povezana