Povezane vesti
"Nismo se više čuli": Milan Stanković radio obrve kod Adaktara, pa pobesneo kad su hteli da mu naplate uslugu
Mondo pre 8 sati
Adam Adaktar u jednoj emisiji ispričao ko ga je od javnih ličnosti najviše razočarao. Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Adam je tada otkrio da je pevač Milan Stanković… »
"Pozvao me je i rekao mi da želi moje obrve, a kada smo mu naplatili uvredio se" Adam Adaktar raskirinkao Milana Stankovića…
Blic pre 9 sati
Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Naime, kako je Adam tada istakao, pevač Milan Stanković je zakazao u salonu kod njega kako bi uradio obrve, pa se uvredio kad su mu uslugu… »
Milan Stanković uradio obrve kod adaktara, a kada su mu to naplatili on napravio haos! Pevač se razbesneo što mora da da…
Kurir pre 9 sati
Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Naime, kako je Adam tada istakao, pevač Milan Stanković je zakazao u salonu kod njega kako bi uradio obrve, pa se uvredio kad su mu uslugu… »
Vesti dana »

Maratonci iz Srbije stigli u Beč: Dočekalo ih više stotina građana i austrijska ministarka (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 46 povezanih

CRTA: Evropski sud reagovao – država da obustavi upotrebu zvučnih uređaja
In medija pre 4 satijoš 41 povezana

Četiri osobe nastradale u Topoli: Jedna upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu
Novi magazin pre 57 minutajoš 30 povezanih