Povezane vesti
"Nismo se više čuli": Milan Stanković radio obrve kod Adaktara, pa pobesneo kad su hteli da mu naplate uslugu
Mondo 30.04.2025
Adam Adaktar u jednoj emisiji ispričao ko ga je od javnih ličnosti najviše razočarao. Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Adam je tada otkrio da je pevač Milan Stanković zakazao… »
Milan Stanković uradio obrve kod adaktara, a kada su mu to naplatili on napravio haos! Pevač se razbesneo što mora da da…
Kurir 30.04.2025
Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Naime, kako je Adam tada istakao, pevač Milan Stanković je zakazao u salonu kod njega kako bi uradio obrve, pa se uvredio kad su mu uslugu… »
"Pozvao me je i rekao mi da želi moje obrve, a kada smo mu naplatili uvredio se" Adam Adaktar raskirinkao Milana Stankovića…
Blic 30.04.2025
Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše razočarao. Naime, kako je Adam tada istakao, pevač Milan Stanković je zakazao u salonu kod njega kako bi uradio obrve, pa se uvredio kad su mu uslugu… »
Vesti dana »

Uhapšen državljanin Crne Gore kod kojeg je pronađeno 60 kilograma marihuane
Insajder pre 9 minutajoš 47 povezanih

Zelenski: Samit Trampa i Putina bez zvaničnika Kijeva može doneti samo mrtva rešenja
Beta pre 59 minutajoš 74 povezane

Stiže pomoć države Počela isporuka novca građanima Srbije evo šta sve treba da znate
Dnevnik pre 54 minutajoš 10 povezanih