Повезане вести
"Драги тата, волим те, недостајеш ми..." Ово је писмо које је Николија послала оцу: Дирљивим речима открила у каквом су односу…
Блиц 30.04.2025
Певачица Николија Јовановић се присетила емотивног тренутка из детињства, те је на Инстаграму показала писмо које је послала оцу док је боравила у Паризу. - Драги тата, овде ми је супер, причам француски - усавршавам. Много те… »
"Драги тата, волим те и недостајеш ми" Испливало писмо које је Николија послала оцу: Дирљивим речима открила у каквом су…
Курир 30.04.2025
Весна Змијанац никада није скривала идентитет оца своје ћерке Николије, али се о Влади Јовановићу и његовом животу знало врло мало. Познато је да је доктор наука и да је некада радио као шеф маркетинга на РТС-у. Ипак, остао је… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане