Povezane vesti

Luna Đogani morala da bude hitno operisana! Bolela je rana od carskog reza, otišla kod doktora, a oni je odmah poslali na…

Luna Đogani morala da bude hitno operisana! Bolela je rana od carskog reza, otišla kod doktora, a oni je odmah poslali na…

Kurir pre 8 sati
Luna Đogani hitno je operisana nakon što je zadobila bolove u predelu ožiljka koji joj je ostao nakon carskog reza. Kako je i Luna Đogani priznala, o tome nije želela da priča javno, a sve se odigralo u prošlih mesec dana. - Ne volim da delim neke… »
„Nešto mi se promenilo na carskom rezu i počelo jako da me boli“: Luna Đogani hitno operisana

„Nešto mi se promenilo na carskom rezu i počelo jako da me boli“: Luna Đogani hitno operisana

Nova pre 9 sati
Luna Đogani je saopštila da je nedavno operisana. Luna Đogani otkrila je da je operisana nakon što je osetila bolove u predelu ožiljka od carskog reza. „Ne volim da delim neke stvari, ali eto, sada ću ispričati. Pre nekih mesec dana mi se nešto… »
Hitno operisana Luna Đogani: Osetila nesnosne bolove, Marko Miljković sve vreme bio uz nju

Hitno operisana Luna Đogani: Osetila nesnosne bolove, Marko Miljković sve vreme bio uz nju

Blic pre 10 sati
Luna Đogani je hitno operisana pre dve nedelje, a tek sada je otkrila šta se dogodilo. Naime, Luna Đogani je bila operisala pre mesec dana, a javnost o tome nije znala ništa. - Ne volim da delim neke stvari, ali eto sada ću ispričati. Pre nekih… »
Išla na hitnu operaciju, pre mesec dana osetila jake bolove: Otkriveno šta se dešava sa Lunom Đogani

Išla na hitnu operaciju, pre mesec dana osetila jake bolove: Otkriveno šta se dešava sa Lunom Đogani

Mondo pre 9 sati
Luna Đogani otkrila detalje hitne operacije koja je obavljena pre mesec dana. Luna Đogani je hitno operisana pre mesec dana, a javnost o tome nije znala ništa. Sada je Luna, u Jutjub emisiji koju sa suprugom ima na Jutjub kanalu, otkrila šta se… »
Hitno operisana Luna Đogani

Hitno operisana Luna Đogani

Telegraf pre 10 sati
Luna Đogani hitno je operisana nakon što je zadobila bolove u predelu ožiljka koji joj je ostao nakon carskog reza. Kako je i Luna Đogani priznala, o tome nije želela da priča javno, a sve se odigralo u prošlih mesec dana. - Ne volim da delim neke… »

Vesti dana »