Повезане вести

Луна Ђогани морала да буде хитно оперисана! Болела је рана од царског реза, отишла код доктора, а они је одмах послали на…

Луна Ђогани морала да буде хитно оперисана! Болела је рана од царског реза, отишла код доктора, а они је одмах послали на…

Курир 30.04.2025
Луна Ђогани хитно је оперисана након што је задобила болове у пределу ожиљка који јој је остао након царског реза. Како је и Луна Ђогани признала, о томе није желела да прича јавно, а све се одиграло у прошлих месец дана. - Не… »
„Нешто ми се променило на царском резу и почело јако да ме боли“: Луна Ђогани хитно оперисана

„Нешто ми се променило на царском резу и почело јако да ме боли“: Луна Ђогани хитно оперисана

Нова 30.04.2025
Луна Ђогани је саопштила да је недавно оперисана. Луна Ђогани открила је да је оперисана након што је осетила болове у пределу ожиљка од царског реза. „Не волим да делим неке ствари, али ето, сада ћу испричати. Пре неких месец… »
Хитно оперисана Луна Ђогани: Осетила несносне болове, Марко Миљковић све време био уз њу

Хитно оперисана Луна Ђогани: Осетила несносне болове, Марко Миљковић све време био уз њу

Блиц 30.04.2025
Луна Ђогани је хитно оперисана пре две недеље, а тек сада је открила шта се догодило. Наиме, Луна Ђогани је била оперисала пре месец дана, а јавност о томе није знала ништа. - Не волим да делим неке ствари, али ето сада ћу… »
Ишла на хитну операцију, пре месец дана осетила јаке болове: Откривено шта се дешава са Луном Ђогани

Ишла на хитну операцију, пре месец дана осетила јаке болове: Откривено шта се дешава са Луном Ђогани

Мондо 30.04.2025
Луна Ђогани открила детаље хитне операције која је обављена пре месец дана. Луна Ђогани је хитно оперисана пре месец дана, а јавност о томе није знала ништа. Сада је Луна, у Јутјуб емисији коју са супругом има на Јутјуб каналу… »
Хитно оперисана Луна Ђогани

Хитно оперисана Луна Ђогани

Телеграф 30.04.2025
Луна Ђогани хитно је оперисана након што је задобила болове у пределу ожиљка који јој је остао након царског реза. Како је и Луна Ђогани признала, о томе није желела да прича јавно, а све се одиграло у прошлих месец дана. - Не… »

Вести дана »