Povezane vesti
Ispovest Janika Sinera: Nikome ne bih poželeo da prođe ono što sam ja prošao
Danas 30.04.2025
Italijanski teniser Janik Siner posle tromesečne suspenzije vratiće se na teren na mastersu u Rimu, koji počinje 7. maja. Najbolji teniser sveta je u intervjuu za nacionalnu TV stanicu RAI rekao da mu nedostaje adrenalin takmičenja i dodao da je srećan… »
„Gledali su me popreko, bilo mi je teško da prihvatim“: Siner ne prestaje da kuka zbog suspenzije
Nova 30.04.2025
Janik Siner, italijanski teniser, govorio je o svemu što je prošao u prethodnih nekoliko meseci tokom kojih je bio suspendovan nakon što je pao na doping testu. Siner je u intervjuu za italijanski RAI rekao da je prošla godina „bila veoma stresna“: „Ipak… »
Siner otvorio dušu: "Shvatili smo odakle je sve došlo - teniseri su me popreko gledali"
B92 30.04.2025
Italijanski teniser Janik Siner se vraća na teren posle suspenzije, a u razgovoru za italijanski RAI je otkrio neke detalje vezane za period posle doping skandala. Nakon tromesečne suspenzije zbog doping skandala koji je potresao teniski svet, najbolji… »
Siner: Nije mi bilo prijatno na AO, igrači su me gledali popreko
Sport klub 30.04.2025
Nekoliko dana je ostalo do prvog meča Janika Sinera posle tromesečne suspenzije. Najbolji teniser sveta će na mastersu u Rimu sledeće nedelje igrati u drugom kolu, najverovatnije za vikend. Siner je povodom povratka dao intervju za RAI, italijansku… »
Vesti dana »

Vućić dočekao: ÐorÐu Meloni Ugostiće je na večeri, evo koje su teme na stolu (foto)
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 9 satijoš 9 povezanih

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 4 satijoš 31 povezana

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama na istoku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih