Povezane vesti

Ispovest Janika Sinera: Nikome ne bih poželeo da prođe ono što sam ja prošao

Ispovest Janika Sinera: Nikome ne bih poželeo da prođe ono što sam ja prošao

Danas pre 5 sati
Italijanski teniser Janik Siner posle tromesečne suspenzije vratiće se na teren na mastersu u Rimu, koji počinje 7. maja. Najbolji teniser sveta je u intervjuu za nacionalnu TV stanicu RAI rekao da mu nedostaje adrenalin takmičenja i dodao da je… »
„Gledali su me popreko, bilo mi je teško da prihvatim“: Siner ne prestaje da kuka zbog suspenzije

„Gledali su me popreko, bilo mi je teško da prihvatim“: Siner ne prestaje da kuka zbog suspenzije

Nova pre 6 sati
Janik Siner, italijanski teniser, govorio je o svemu što je prošao u prethodnih nekoliko meseci tokom kojih je bio suspendovan nakon što je pao na doping testu. Siner je u intervjuu za italijanski RAI rekao da je prošla godina „bila veoma… »
Siner otvorio dušu: "Shvatili smo odakle je sve došlo - teniseri su me popreko gledali"

Siner otvorio dušu: "Shvatili smo odakle je sve došlo - teniseri su me popreko gledali"

B92 pre 7 sati
Italijanski teniser Janik Siner se vraća na teren posle suspenzije, a u razgovoru za italijanski RAI je otkrio neke detalje vezane za period posle doping skandala. Nakon tromesečne suspenzije zbog doping skandala koji je potresao teniski svet, najbolji… »
Siner: Nije mi bilo prijatno na AO, igrači su me gledali popreko

Siner: Nije mi bilo prijatno na AO, igrači su me gledali popreko

Sport klub pre 9 sati
Nekoliko dana je ostalo do prvog meča Janika Sinera posle tromesečne suspenzije. Najbolji teniser sveta će na mastersu u Rimu sledeće nedelje igrati u drugom kolu, najverovatnije za vikend. Siner je povodom povratka dao intervju za RAI, italijansku… »

Vesti dana »