Повезане вести

Исповест Јаника Синера: Никоме не бих пожелео да прође оно што сам ја прошао

Исповест Јаника Синера: Никоме не бих пожелео да прође оно што сам ја прошао

Данас 30.04.2025
Италијански тенисер Јаник Синер после тромесечне суспензије вратиће се на терен на мастерсу у Риму, који почиње 7. маја. Најбољи тенисер света је у интервјуу за националну ТВ станицу РАИ рекао да му недостаје адреналин… »
„Гледали су ме попреко, било ми је тешко да прихватим“: Синер не престаје да кука због суспензије

„Гледали су ме попреко, било ми је тешко да прихватим“: Синер не престаје да кука због суспензије

Нова 30.04.2025
Јаник Синер, италијански тенисер, говорио је о свему што је прошао у претходних неколико месеци током којих је био суспендован након што је пао на допинг тесту. Синер је у интервјуу за италијански РАИ рекао да је прошла година… »
Синер отворио душу: "Схватили смо одакле је све дошло - тенисери су ме попреко гледали"

Синер отворио душу: "Схватили смо одакле је све дошло - тенисери су ме попреко гледали"

Б92 30.04.2025
Италијански тенисер Јаник Синер се враћа на терен после суспензије, а у разговору за италијански РАИ је открио неке детаље везане за период после допинг скандала. Након тромесечне суспензије због допинг скандала који је потресао… »
Синер: Није ми било пријатно на АО, играчи су ме гледали попреко

Синер: Није ми било пријатно на АО, играчи су ме гледали попреко

Спорт клуб 30.04.2025
Неколико дана је остало до првог меча Јаника Синера после тромесечне суспензије. Најбољи тенисер света ће на мастерсу у Риму следеће недеље играти у другом колу, највероватније за викенд. Синер је поводом повратка дао интервју… »

Вести дана »